Τη λατρέψαμε ως μάνα του Λεωνίδα στο «10 λεπτά κήρυγμα»: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Αριέττα Μουτούση

Τη λατρέψαμε ως μάνα του Λεωνίδα στο «10 λεπτά κήρυγμα»: Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται η Αριέττα Μουτούση

Η αλλαγή στην εμφάνισή της και ο λόγος που έχει εξαφανιστεί

Η Αριέττα Μουτούση λατρεύτηκε στην ελληνική τηλεόραση για τις εξαιρετικές της ερμηνείες σε διάφορους ρόλους σε σειρές, όπως το «10 λεπτά κήρυγμα», το «Λίφτινγκ», το «Λατρεμένοι μου Γείτονες», το «Με τα παντελόνια κάτω», ενώ και στον κινηματογράφο είχε ξεχωρίσει σε ταινίες, όπως το Safe Sex, το «Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», ή το «Σούλα έλα ξανά».

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει μείνει στις μνήμες των περισσότερων ως η μητέρα του ατίθασου Λεωνίδα στο «10 λεπτά κήρυγμα». Στο ρόλο της, η Μαίρη βιώνει το γεγονός, ότι ο Λεωνίδας αντιδρά, μετά το διαζύγιο των γονιών του, αντιμετωπίζοντας καθημερινά τις… συνέπειες των απερισκεψιών του και επιχειρώντας να του «βάλει μυαλό» σχετικά με το διάβασμα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Υπάρχουν λόγοι πολλοί…

Η Αριέττα Μουτούση είχε γεννηθεί το 1957 στο Παρίσι και ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν μόλις 4 ετών. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Είναι κόρη της ηθοποιού Νόνικας Γαληνέα και του νευρολόγου-ψυχιάτρου Νίκου Μουτούση. Έχει δύο αδερφές: την Αλεξία, με την οποία είναι δίδυμες, και την Αμαλία, που είναι γεννημένη το 1961 και είναι κι αυτή ηθοποιός, καθώς και ένα μικρότερο αδερφό από το δεύτερο γάμο του πατέρα της.

Η Αριέττα Μουτούση στο θέατρο

Η ηθοποιός εδώ και αρκετά χρόνια έχει εξαφανιστεί από την τηλεόραση, καθώς έχουμε να τη δούμε στη μικρή οθόνη από το 2015 και τη σειρά «Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου», ενώ στον κινηματογράφο έχει καταγράψει ως πιο πρόσφατη εμφάνιση τη συμμετοχή στην ταινία «Σούλα έλα ξανά» το 2009. Ο Λεωνίδας θα έβλεπε, πάντως, τη Μαίρη το ίδιο ενεργή, παρότι τα χρόνια έχουν περάσει και αφήσει το αποτύπωμά τους, με την Αριέττα Μουτούση να συμμετέχει τα τελευταία χρόνι κατά κύριο λόγο σε θεατρικές παραγωγές.

Η Αριέττα Μουτούση στην κηδεία της Νόνικας Γαληνέα

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ