Οι φήμες για τον γάμο τους έχουν διαλύσει την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ – Η επόμενη κίνησή τους

Οι φήμες για τον γάμο τους έχουν διαλύσει την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ – Η επόμενη κίνησή τους

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με την «πειραγμένη» οικογενειακή φωτογραφία, αυτή ενδέχεται να είναι η επόμενη κίνηση της Κέιτ Μίντλετον.

Μετά τον σάλο με την «πειραγμένη» φωτογραφία, οι φήμες για τον γάμο της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την υγεία της πήραν φωτιά.

Ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί για τον γάμο τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναστατώσει την Κέιτ Μίντλετον και ενδέχεται να πραγματοποιήσει εμφανίσεις μέσα στον επόμενο μήνα και να μιλήσει για την υγεία της.

Η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση από τότε που υποβλήθηκε σε σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στις 16 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα να έχουν φουντώσει τα σενάρια για την κατάστασή της.

Οι φήμες εντάθηκαν όταν ανέλαβε δημοσίως την ευθύνη για την «πειραγμένη» οικογενειακή φωτογραφία που κυκλοφόρησε το παλάτι για την ημέρα της Μητέρας. Είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις από τα κορυφαία πρακτορεία του κόσμου για την επεξεργασία της.

Εκτός από τις ατέλειες που επιχείρησε να διορθώσει η Κέιτ Μίντλετον με το photoshop, το κοινό παρατήρησε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν φορούσε τη βέρα της. Κάτι που πυροδότησε πολλές θεωρίες στο διαδίκτυο σχετικά με την κατάσταση του γάμου της.

Παρά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, αναμένεται πως θα συνεχίσουν να τηρούν την κυκλοφορία μιας νέας φωτογραφίας για τον εορτασμό των γενεθλίων των παιδιών τους (ο πρίγκιπας Λούις έχει γενέθλια στις 23 Απριλίου).

Μπορεί να το χρησιμοποιήσουν ως ευκαιρία για να μιλήσουν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

«Είναι πολύ ανοιχτοί όταν αλληλεπιδρούν με μέλη του κοινού και μπορώ να δω έναν κόσμο στον οποίο η Κέιτ Μίντλετον μπορεί να συζητά για την ανάρρωσή της σε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις της» σημείωσε χαρακτηριστικά στους Sunday Times. «Αν επρόκειτο να το κάνει, έτσι θα το έκανε».

«Εκτιμούν την αγάπη και τη στοργή του κοινού για τα παιδιά τους και γνωρίζουν ότι υπάρχει επιθυμία του κοινού να τα δει στα γενέθλιά τους» συμπλήρωσε ένας βοηθός.

Η φρενίτιδα για την Κέιτ Μίντλετον ταρακούνησε το παλάτι

Αν και δεν έχει ληφθεί καμία σταθερή απόφαση, το ζευγάρι έχει ταρακουνηθεί μετά τη διαδικτυακή φρενίτιδα γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον.

«Θα θέλουν να είναι ξεκάθαροι και πιο ανοιχτοί, αλλά θα το κάνουν όταν νιώσουν έτοιμοι. Θα περίμενα αυτό να είναι το ένστικτό της και θα είναι το κάλεσμά της. Δεν πρόκειται να βιαστούν» σημείωσε πηγή στους Sunday Times.

Μια πηγή κοντά στην Κέιτ Μίντλετον ισχυρίστηκε πως το μόνο που σκόπευε να κάνει ήταν να φέρει λίγη χαρά και να δημοσιεύσει μια καθησυχαστική εικόνα για να ευχαριστήσει το κοινό για τη συνεχή υποστήριξή του.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντά της παρά μόνο μετά τις 17 Απριλίου, όταν και τα τρία παιδιά της θα επιστρέψουν στο σχολείο Lambrook, κοντά στο Ascot, μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Ένα άλλο φιλικό πρόσωπο επέμεινε ότι ήταν απλώς κάποιος που προσπαθούσε να προβάλει την κομψή εικόνα που περίμενε το κοινό. «Της αρέσει να προσπαθεί να κάνει την οικογένεια να φαίνεται η καλύτερη που μπορεί».

Φίλος και σύμβουλος του ζευγαριού είπε ότι το μόνο λάθος της Κέιτ Μίντλετον ήταν ότι δεν είπε στην ομάδα της πως είχε επεξεργαστεί τις φωτογραφίες. «Αλλά βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Η φωτογραφία ήταν ένα λάθος. Ακόμη και με κάτι τόσο αθώο όσο αυτό θα έπρεπε να αποκαλύψεις ότι την αλλοίωσες».

Πηγές από τους βασιλικούς κύκλους προειδοποιούν για την αρνητική επίδραση που μπορεί να έχουν οι φήμες στη μελλοντική βασίλισσα, καθώς αναρρώνει από τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριο.

«Ανησυχώ για όλη αυτή την προσοχή στην Κέιτ Μίντλετον. Δεν φαινόταν καθόλου χαρούμενη στο αυτοκίνητο τη Δευτέρα» σημείωσε χαρακτηριστικά γνώστης.

Η Κέιτ Μίντλετον εθεάθη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου με τον σύζυγό της πρίγκιπα Γουίλιαμ, καθώς έφευγε από το Windsor για να ταξιδέψει στο Λονδίνο για δύο δημόσιες υποχρεώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ