Ξεκούμπωσε το παντελόνι on air και έδειξε τα «μπαλάκια» του! – Άφωνες οι παρουσιάστριες (vid)

Ξεκούμπωσε το παντελόνι on air και έδειξε τα «μπαλάκια» του! – Άφωνες οι παρουσιάστριες (vid)

Πανικόβλητοι οι παρουσιαστές τον παρακάλεσαν να σταματήσει, καθώς έβγαλε μερικά... χνουδωτά μπαλάκια και τα πέταξε στο τραπέζι μπροστά τους.

Ένας ακτιβιστής για τα δικαιώματα του πατέρα ξεκούμπωσε το παντελόνι του σε πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, αφήνοντας εμβρόντητους παρουσιάστρια και κοινό.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, αυτό συνέβη όταν ο Matt O’Connor, ιδρυτής του κινήματος Fathers4Justice, εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή Good Morning Britain για να επιχειρηματολογήσει κατά των αιτιάσεων για κατάργηση της Ημέρας του Πατέρα.

Εξοργισμένος ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Αν οι άνθρωποι θέλουν να ξεφορτωθούν την Ημέρα του Πατέρα εξαιτίας των μικτών οικογενειών, τότε ας έχουν τη δική τους ημέρα. Μην κλέβουν τη δική μας».

Το σχέδιο ήταν να πραγματοποιηθεί ένα debate ανάμεσα στον ίδιο και σε μία φεμινίστρια, ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν κάπως διαφορετικά, αφού ο Ο’ Connor είχε κάποια παράπονα σχετικά με τον τρόπο που του φέρθηκαν οι συντελεστές της εκπομπής.

Ο ακτιβιστής θύμωνε όλο και περισσότερο, λέγοντας ότι «τον μεταχειρίζονται σαν περιθωριακό», λίγο πριν ξεκουμπώσει το παντελόνι του.

Συγκεκριμένα, ενώ η εκπομπή ήταν στο αέρα, ο καλεσμένος διέκοψε τις παρουσιάστριες και είπε τα εξής: «Έχω να πω κάτι πολύ σημαντικό. Μου φερθήκατε σαν παρία σήμερα στο στούντιο. Δεν με βάλατε να περιμένω στο Green Room μαζί με την άλλη καλεσμένη, αλλά με αφήσατε να ξεροσταλιάζω έξω. Γι’ αυτό κι εγώ θα σας δείξω τα μπαλάκια μου».

Πανικόβλητοι οι παρουσιαστές τον παρακάλεσαν να σταματήσει, καθώς έβγαλε μερικά χνουδωτά μπαλάκια και τα πέταξε στο τραπέζι μπροστά τους.

«Στα 20 χρόνια που εμφανίζονται στην τηλεόραση δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι», είπε ο άνδρας αποδίδοντας την ακραία συμπεριφορά του στο φέρσιμο των συντελεστών της εκπομπής.

Πηγή pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ