Ανανεωμένη μετά τον χωρισμό η Μαρίνα Πατούλη: «Είμαι μόνη και είμαι πολύ καλά»

Ανανεωμένη μετά τον χωρισμό η Μαρίνα Πατούλη: «Είμαι μόνη και είμαι πολύ καλά»

Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

Η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε για την προσωπική της ζωή, όπως και την νέα της ασχολία στο Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

«Δέχθηκα την ψήφο εμπιστοσύνης στο δημοτικό συμβούλιο Λυκόβρυσης – Πεύκης και ανέλαβα το κομμάτι του πολιτισμού. Ο μεγάλος έρωτας σε μένα είναι το επάγγελμά μου ως καθηγήτρια, παράλληλα γεννήθηκε το μικρόβιο της ενασχόλησης με τα κοινά».

Όπως λέει η ίδια: «Είμαι υπέρμαχος των έξυπνων αγορών, με γεμίζει η ικανοποίηση του να μπορώ να αγοράσω ένα πολύ καλό προϊόν με το χαμηλότερο δυνατό κόστος».

Το σχόλιο της Μαρίνας Πατούλη για την προσωπική της ζωή

Για την προσωπική της ζωή, μετά και από όσα ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης, λέει: «Είμαι μόνη και είμαι πολύ καλά. Η χειρότερη περίοδος ήταν όταν στοχοποιήθηκε η οικογένειά μου με τα ‘χρυσά’ σαλόνια. Δεν το επιτρέπω όταν χλευάζεται η οικογένειά μου. Το παιδί μου πήγαινε σχολείο και ένιωθε ψυχολογική πίεση ενώ είχαν χλευάσει και την πεθερά μου. Ο γιος μου είναι αυστηρός κριτής και με αυστηρό τρόπο».

«Η μαγειρική δεν είναι από τα μεγαλύτερά μου πλεονεκτήματα, δεν ξέρω οι καλεσμένοι κατά πόσο θα μείνουν ικανοποιημένοι με τις μαγειρικές μου ικανότητες», καταλήγει.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ