Αυτός με καπέλο και σκυμμένο κεφάλι, εκείνη χαμογελαστή: Πρώτη εμφάνιση για Κέιτ Μίντλετον & πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά τον σάλο του τρίτου προσώπου (vid)

Αυτός με καπέλο και σκυμμένο κεφάλι, εκείνη χαμογελαστή: Πρώτη εμφάνιση για Κέιτ Μίντλετον & πρίγκιπα Ουίλιαμ μετά τον σάλο του τρίτου προσώπου (vid)

«Δεν ένιωσα ότι έκρυβαν...» - Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε να εμφανιστεί από τα Χριστούγεννα!

Για ψώνια σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ εθεάθησαν το Σάββατο (17/3), η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Μάλιστα, η Sun και το TMZ, έδωσαν στη δημοσιότητα εικόνες και βίντεο, τα οποία έχουν καταγράψει το πριγκιπικό ζεύγος, το οποίο πρώτα έκανε μια βόλτα μέσα στο κατάστημα και αργότερα ψώνισε. Το στιγμιότυπο φέρεται να τράβηξε πολίτης που βρισκόταν κοντά στο παντοπωλείο που έκαναν τα ψώνια τους η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Διαβάστε επίσης: Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

«Παρατήρησα ένα ζευγάρι που ψώνιζε και η γυναίκα γύρισε και ένιωσα σαν να είχα ξαναδεί κάπου το πρόσωπό της. Ήταν οικείο. Τότε ο Ουίλιαμ, γύρισε πίσω και σκέφτηκα «περίμενε, το ξέρω αυτό το άτομο». Είπα στο προσωπικό «νομίζω ότι είναι αυτοί» καθώς πλήρωνα» είπε ο Νέλσον Σίλβα που φέρεται να είδε το πριγκιπικό ζεύγος.

«Πήγα προς το αυτοκίνητό μου και καθώς έβγαιναν από το μαγαζί, τους τράβηξα βίντεο. Δεν ένιωσα ότι έκρυβαν ποιοι ήταν. Είχα την αίσθηση ότι ήθελαν απλώς να είναι γρήγοροι εκεί μέσα», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης, μέσα στο Σαββατοκύριακο, φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Εδώ και πάρα πολύ καιρό, τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στον βρετανικό τύπο, κυρίως τον σκανδαλοθηρικό, έχει «χυθεί πολύ μελάνι» για το τι πραγματικά συμβαίνει στα βρετανικά ανάκτορα. Και ως έναν βαθμό όχι αδίκως, αν αναλογιστεί κανείς πως η τελευταία φορά που η πριγκίπισσα της Ουαλίας εμφανίστηκε δημόσια ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Από τότε έχουν περάσει σχεδόν τρεις μήνες και εκτός από τους δικούς της πολύ κοντινούς ανθρώπους δεν την έχει δει κανείς άλλος.

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ