Μετά τη διάγνωση που ανατρίχιασε τον κόσμο: Το πιο μεγάλο μυστήριο για την Κέιτ Μίντλετον βγήκε στη δημοσιότητα

Μετά τη διάγνωση που ανατρίχιασε τον κόσμο: Το πιο μεγάλο μυστήριο για την Κέιτ Μίντλετον βγήκε στη δημοσιότητα

Το ερώτημα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες για την καταγωγή της

Όλος ο κόσμος εύχεται τα καλύτερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον και μαζί, φυσικά, την ταχεία της ανάρρωση στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, με τον οποίο διαγνώστηκε τον τελευταίο καιρό και που ανακοίνωσε προ ημερών, δίνοντας τέλος στις όποιες φήμες σχετίζονταν με την κατάστασή της.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, αρκετός κόσμος συνεχίζει να εξερευνά άλλα μυστήρια σχετικά με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ένα από αυτά αφορά ακόμη και την καταγωγή της, με την «The Jerusalem Post» να σχολιάζει το θρησκευτικό παρελθόν της Κέιτ, με αφορμή τις προσευχές, που εξέφρασε δημόσια, ότι κάνει ο επικεφαλής της ιουδαϊκής θρησκείας στη Βρετανία.

Διαβάστε επίσης: Όποιος περιμένει νέο περίπατο να το ξεχάσει

«Τώρα που τελείωσε η γιορτή του Σαββάτου, συντάσσω τις ευχές μου με αυτές των Βρετανών και όλου του κόσμου, εκφράζοντας τη λύπη μου με την είδηση, ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας παλεύει με τον καρκίνο, ελπίζοντας σε μια άμεση και πλήρη ανάρρωση», έγραψε ο ίδιος στα social media. Κάπως έτσι, για ακόμη μια φορά δημιουργήθηκε το ερώτημα για το αν η Κέιτ Μίντλετον έχει ιουδαϊκή καταγωγή, γεγονός που έχει αποτελέσει αφορμή για έρευνες γύρω από το παρελθόν της.

Η πραγματικότητα για την καταγωγή της Πριγκίπισσας

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων είχε ισχυριστεί την ιουδαϊκή καταγωγή της Κέιτ το 2013, φέρνοντας τότε αντιδράσεις για τη βασιλική οικογένεια, καθώς το παλάτι ανέφερε εξαρχής, ότι η Πριγκίπισσα ασπαζόταν τον Χριστιανισμό. Από την οικογένειά της, ωστόσο, προκύπτει ιουδαϊκή καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της, με την ημερομηνία και τον τρόπο διεξαγωγής του με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να συντείνουν επίσης σε αυτό τον ισχυρισμό.

Η μητέρα της Κέιτ είχε το επίθετο Γκόλντσμιθ, προτού παντρευτεί τον πατέρα της και, σύμφωνα με την ίδια αναφορά, όταν η μητέρα έχει ιουδαϊκή καταγωγή, τα παιδιά της πρέπει επίσης να την ακολουθήσουν, κάτι που σημαίνει πως τα παιδιά της Κέιτ με τον Ουίλιαμ θα έπρεπε να ασπαστούν τα ιουδαϊκά έθιμα. Η Κάρολ Γκόλντσμιθ, όμως, μητέρα της Κέιτ Μίντλετον, είχε δει την οικογένειά της για πολλά χρόνια να έχει ασπαστεί τον Χριστιανισμό, συνεπώς, όπως τονίζει η «The Jerusalem Post», δεν προκύπτει κανένα πρόβλημα στο γάμο της Πριγκίπισσας, ούτε φυσικά και στο πώς θα μεγαλώσουν τα παιδιά της με τον Ουίλιαμ, που άλλωστε είναι και διάδοχοι του βρετανικού θρόνου.

πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ