Δυστυχώς έγιναν γνωστά τα νεότερα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα: «Παραμένει στην εντατική, τώρα είναι δύσκολο…»

Δυστυχώς έγιναν γνωστά τα νεότερα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα: «Παραμένει στην εντατική, τώρα είναι δύσκολο…»

Τι συμβαίνει με την υγεία του τραγουδιστή;

Ο Δημήτρης Κόκοτας παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, με τη Ματίνα Παγώνη να ενημερώνει για τα νεότερα για την κατάστασή του.

Η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς», Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» και Πρόεδρος της εταιρείας παθολογίας Ελλάδος, ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για μια σοβαρή και δύσκολη κατάσταση, και δεν πρέπει να ασχολούμαστε και τόσο πολύ καθώς πρόκειται και για προσωπικά δεδομένα.

Διαβάτε επίσης: Ο Γιουνγκ τα έκανε «θάλασσα» με τις κάρτες

Η τοποθέτηση της Παγώνη για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα

«Επειδή είναι αγαπητός, είναι ένας άνθρωπος που πάντα διασκεδάσει ο κόσμος. Θέλω να σας πω το εξής: Ας αφήσουμε τους ανθρώπους που παλεύουν στις μονάδες και στα νοσοκομεία να δίνουν τον αγώνα τους. Παραμένει στην εντατική», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη και συνέχισε:

«Δεν χρειάζεται… Είναι δύσκολες οι καταστάσεις αυτές, θέλουν τον χρόνο τους, εμείς να μην πολυασχολούμαστε με αυτά. Δεν χρειάζεται, ειλικρινά. Είναι και προσωπικά δεδομένα όλα αυτά. Είναι δύσκολες μέρες αυτές για τους ανθρώπους όλους αυτούς που βρίσκονται ειδικά στις μονάδες».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ