Πήραν τη μεγάλη απόφαση Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση της Πριγκίπισσας: Το ανακοινώνουν δημόσια και φέρνουν την ανατροπή

Πήραν τη μεγάλη απόφαση Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση της Πριγκίπισσας: Το ανακοινώνουν δημόσια και φέρνουν την ανατροπή

Δίνουν το... συγχωροχάρτι και αλλάζουν τα δεδομένα

Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δεν περνούν τις πιο εύκολες ώρες τους, μετά τη διάγνωση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο, με το ζευγάρι να έχει έρθει ακόμη πιο κοντά το τελευταίο χρονικό διάστημα και τον πρώτο να βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου της στην πιο μεγάλη περιπέτεια της ζωής του.

Η Mirror, όμως, μέσα από δηλώσεις του δημοσιογράφου και ειδικού για το βασιλικό ρεπορτάζ, Τομ Κουίν, το ζευγάρι είναι έτοιμο για μια πολύ μεγάλη υποχώρηση τη στιγμή, που έδειχναν να είναι ανένδοτοι σε μια απόφασή τους, επιθυμώντας έναν πολύ συγκεκριμένο κύκλο ανθρώπων να βρίσκεται δίπλα τους.

Ο λόγος γίνεται για τον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, με τον πρώτο μάλιστα να είναι έτοιμος να επισκεφθεί τη Βρετανία τον Μάιο, προκειμένου να προσφέρει στήριγμα από τη δική του πλευρά στο ζευγάρι. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, από τη μεριά τους, είναι αποφασισμένοι να δεχθούν, από την πλευρά τους, την πρόθεση του ζευγαριού, και δη του Πρίγκιπα του Σάσεξ, για επαναπροσέγγιση μπροστά σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Οι κινήσεις του Χάρι και το.. συγχωροχάρτι του Ουίλιαμ

«Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ δεν έχουν κρύψει την νευρικότητά τους στην πιθανότητα να έρθουν ο Χάρι και η Μέγκαν στη Βρετανία και αυτό που θέλουν, είναι να αποφύγουν όλη αυτή την αμηχανία. Ένα από τα σχέδιά τους, μάλιστα, είναι να εμφανιστούν δημόσια τα δύο αδέλφια για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να αποδείξουν πως μπορούν, τουλάχιστον, να είναι πολιτισμένοι ανάμεσά τους», ανέφερε ο Τομ Κουίν χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο βασιλικός αναλυτής επεσήμανε πως «αν ο Χάρι έρθει στη Βρετανία και επιχειρήσει να αποφύγει τον αδελφό του και τη σύζυγό του, θα υπάρξει ακόμη περισσότερη ζημιά», κάτι που όμως δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού το ζευγάρι που βρίσκεται πια μόνιμα στις ΗΠΑ έχει φανερώσει από την πρώτη στιγμή πρόθεση να είναι κοντά σε Ουίλιαμ και Κέιτ, όπως είναι και όλη η Βρετανία. Σύντομα, λοιπόν, δεν αποκλείεται η επανένωση για έναν πολύ καλό σκοπό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ