Αλλάζουν στάση Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ λίγο καιρό μετά τη διάγνωση: Ενημέρωσαν κι έριξαν «κεραυνό» σε Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Αλλάζουν στάση Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ λίγο καιρό μετά τη διάγνωση: Ενημέρωσαν κι έριξαν «κεραυνό» σε Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Δύσκολες στιγμές για το ζεύγος μετά τη διάγνωση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ ζουν αυτή την ώρα δύσκολες στιγμές, μετά τη διάγνωση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας με καρκίνο, ακολουθώντας θεραπεία αυτό το χρονικό διάστημα, και δη όταν έχει προηγηθεί παρόμοια διάγνωση με την ίδια ασθένεια και για τον Βασιλιά Κάρολο, φέρνοντας «εμπόδια», που λίγες φορές έχει δει μπροστά του το παλάτι.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα άπαντες επιχειρούν να σταθούν στο πλευρό του ζευγαριού για τη μεγάλη δοκιμασία, που του προέκυψε. Ακόμη και… οι άσωτοι θέλουν εναγωνίως να στηρίξουν τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, με τον Πρίγκιπα Χάρι να μην κρύβει από την πλευρά του τη συγκίνηση για το ζήτημα και να έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στη Βρετανία, ώστε να υποστηρίξει εκ του σύνεγγυς το ζευγάρι.

Διαβάστε επίσης: Κίναν Έβανς… effect: Ο μαγικός αριθμός που κάνει τη Euroleague να υποκλίνεται στο ταλέντο του (vids)

Οι κινήσεις του Χάρι και η αντίδραση του ζευγαριού

Φίλος του μελλοντικού βασιλικού ζευγαριού, όμως, υποστηρίζει πως η Κέιτ και ο Ουίλιαμ, σε αντίθεση με όσα έχουν αναφερθεί τις τελευταίες μέρες, κάθε άλλο παρά ενδιαφέρονται για τις κινήσεις του Χάρι. Όπως επισημαίνει με αυτή την πηγή το Daily Beast, το ζευγάρι θέλει απλά αυτή την περίοδο την ησυχία του και το τελευταίο, που επιθυμεί, είναι η… σκόνη που θα σηκωθεί με την επιστροφή του Χάρι στη Βρετανία, αφού εφόσον πραγματοποιήσει την επιθυμία του, σίγουρα θα υπάρξει συζήτηση.

Ένας ακόμη φίλος του ζευγαριού υπογραμμίζει, ότι η συμφιλίωση με τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα. Έχουν αποδεχθεί την απόφασή του να απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια από τη βασιλική οικογένεια και θα σεβαστούν οποιαδήποτε απόφασή του, χωρίς να περιμένουν εναγωνίως το πότε θα πραγματοποιήσει τις επόμενες κινήσεις του και το ποιες θα είναι αυτές.

Το σίγουρο είναι, ότι ο Χάρι θα επιστρέψει για διάφορες εκδηλώσεις τη Βρετανία, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα τον υποδεχθούν και με… ανοικτές αγκάλες. Το σημαντικό για Κέιτ και Ουίλιαμ είναι η ιδιωτικότητα και η ηρεμία τους αυτές τις στιγμές, καλοδεχούμενοι όποιον θέλει να τους στηρίξει στο ίδιο ακριβώς κλίμα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ