Ξεχάστε την μελαχρινή καλλονή Σία Βοσκανίδου: Η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «Bachelor»

Ξεχάστε την μελαχρινή καλλονή Σία Βοσκανίδου: Η ριζική αλλαγή στην εμφάνιση της πρώην παίκτριας του «Bachelor»

Δεν θα την αναγνωρίζαμε με τίποτα

Πως είναι σήμερα: Τη γνωρίσαμε ως την εντυπωσιακή ψηλή μελαχρινή που εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές του GNTM, δήλωσε ότι ήταν πρώην κοπέλα του Παντελή Παντελίδη και τελικά κόπηκε από τη συνέχεια των οντισιόν για τις πλαστικές και τις αισθητικές επεμβάσεις που είχε κάνει στο πρόσωπό της.

Η Σία Βοσκανίδου όμως δεν έμεινε εκεί και επανήρθε λίγο καιρό αργότερα στο Bachelor.

Άλλος άνθρωπος 4 χρόνια μετά

Το μοντέλο ήταν μία από τις 20 παίκτριες που διεκδίκησαν την καρδιά του πρώτου Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλόπουλου χωρίς να καταφέρει όμως να φτάσει ως το τέλος. Έγινε όμως ευρύτερα γνωστή στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, κάτι που της άνοιξε τον δρόμο για αυτό που πραγματικά αναζητούσε, μία καριέρα στο τραγούδι.

Η πάντα μελαχρινή Σία έβγαλε τα πρώτα δικά της τραγούδια και ξεκίνησε να ασχολείται με τη νύχτα τραγουδώντας σε πίστες της Αθήνας και της επαρχίας. Για λίγο καιρό χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας όμως η εκπομπή Πρωινό Σουσού τη βρήκε και μίλησε μαζί της.

Η Σία Βοσκανίδου εμφανίστηκε στην κάμερα φορώντας ξανθιά όμπρε περούκα και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της δύο μήνες πριν. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι έκανε εγχείρηση αφαιρώντας πολύποδα λάρυγγα που εμφανίστηκε, κάτι συνηθισμένο σε επαγγελματίες τραγουδιστές. Ήταν και ο λόγος που όπως είπε η ίδια την κράτησε λίγο πίσω και δεν εμφανίζεται σε κάποιο σχήμα φέτος. Προανήγγειλε όμως την προετοιμασία του νέου της τραγουδιού, τους στίχους του οποίου υπογράφει η ίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ