Νίκος Γκέλια: «Κ@@ο Αλβανέ άντε γύρνα στη χώρα σου, μην μιλάς εσύ για την ελληνική ιστορία» (vid)

Νίκος Γκέλια: «Κ@@ο Αλβανέ άντε γύρνα στη χώρα σου, μην μιλάς εσύ για την ελληνική ιστορία» (vid)

Συγκλονίζει ο ηθοποιός για το bullying που έχει δεχτεί για την αλβανική καταγωγή

Ο Νίκος Γκέλια που τον απολαμβάνουμε φέτος στην σειρά “Ναυάγιο” μίλησε στον Κώστα Τσουρό και με κάθε ειλικρίνεια αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε λόγω της Αλβανικής του καταγωγής και τον τρόπο που τις αντιμετώπισε από μικρό παιδί, στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» που προβλήθηκε στο MEGA.

Νίκος Γκέλια: Έχω τσακωθεί γιατί έχω ακούσει «κω… Αλβανέ, γύρνα στη χώρα σου»

Όπως αρχικά δήλωσε «Nομίζω πως όλα όσα πέρασα με ατσάλωσαν γιατί είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Οτιδήποτε και να συμβεί στη ζωή μου με πεισμώνει στο να το διορθώσω, στο να το προσπεράσω, στο να καλυτερεύσω τον εαυτό μου ή να βρω έναν τρόπο να επιβιώσω. Ένας σκηνοθέτης μου είχε πει μάλιστα κάποια στιγμή: “Εσένα δεν σε φοβάμαι γιατί είσαι survivor και ότι και να γίνει, θα βρεις πάντα έναν τρόπο για να πας παρακάτω”».

«Πάντα είναι σκληρά τα παιδιά στο σχολείο, νομίζω ότι είναι ατόφια. Τα παιδιά είναι η απόλυτη αλήθεια γιατί αυτό το οποίο φέρουν δεν έχει φίλτρο εκείνη την ώρα οπότε και θα σου πουν αυτό που σκέφτονται. Όσο μικρότερο είναι το παιδί, τόσο πιο αγνή είναι η αλήθεια του. Όποια κι αν είναι αυτή, είτε σε τρομάζει είτε σε αγαπάει είτε σε φοβάται. Είναι στο 100%».

«Έχω τσακωθεί γιατί έχω ακούσει το “κω…Αλβανέ”, έχω ακούσει το “γύρνα πίσω στη χώρα σου” και το “μη μιλάς εσύ για ελληνική ιστορία, δεν είσαι Έλληνας”. Α, επίσης, έχω ακούσει από έναν φίλο μου, που πήγαμε να παίξουμε στο σπίτι του, “μπαμπά, από δω ο Νίκος αλλά είναι καλός Αλβανός”.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ