Δυστυχώς μαθεύτηκε για την Κέιτ Μίντλετον: Δύσκολες ώρες ξανά για την πριγκίπισσα, της ανακοίνωσαν τα άσχημα νέα

Δυστυχώς μαθεύτηκε για την Κέιτ Μίντλετον: Δύσκολες ώρες ξανά για την πριγκίπισσα, της ανακοίνωσαν τα άσχημα νέα

Κρίμα

Μία ακόμα δυσκολία ήρθε να προστεθεί για την Κέιτ Μίντλετον, η οποία πέρα από τον προσωπικό της Γολγοθά με τις χημιοθεραπείες, έχει και τη μητέρα της, Κάρολ, που παλεύει με το χρέος της οικογενειακής τους επιχείρησης.

Όπως αποκαλύπτει το Us Weekly, η Κάρολ Μίντλετον, 69 ετών, και ο σύζυγός της, Michael Middleton, οι οποίοι είναι επίσης γονείς της Pippa και του James Middleton αντιμετωπίζουν σοβαρά χρέη, που φέρεται να μην μπορούν να ξεπληρώσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times του Ηνωμένου Βασιλείου, το ζευγάρι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο «κόστος της εταιρείας αφερεγγυότητας των 260.000 λιρών (πάνω από 329.000 $)» για την επίμαχη επιχείρησή τους The Party Pieces Company.

Η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση της αφερεγγυότητας της επιχείρησης της Carole έχει αναγνωρίσει ότι το ζευγάρι δεν μπορεί να πληρώσει τα συνολικά τέλη.

Κέιτ Μίντλετον

Η Party Pieces Company, που ιδρύθηκε από τους Middletons το 1987 έχει χρέη που εκτιμώνται πλέον σε 2,6 εκατομμύρια λίρες, σύμφωνα με τα στοιχεία έκθεσης των διαχειριστών, που προσπαθούν να βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν τις τράπεζες.

Μάλιστα, η Daily Mail παραθέτει αναλυτικά τα χρέη των Μίντλετον: 218.749 λίρες στην τράπεζα RBS για ένα δάνειο διακοπής της επιχειρηματικής δραστηριότητας κατά τη διάρκεια του Covid, 456.008 λίρες σε άλλους πιστωτές και 1,4 εκατ. λίρες σε μη εξασφαλισμένα δάνεια.

Αλλά καθώς η οικογένεια αντιμετωπίζει τα επαγγελματικά της δεινά, η εφημερίδα έμαθε ότι η Carole, η οποία ήταν στο πλευρό της Kate κατά τη διάρκεια της μάχης με τον καρκίνο, είναι αποφασισμένη να εμποδίσει την κόρη της να ανησυχεί για τα προβλήματά τους.

«Η Carole προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει την Catherine πλήρως συγκεντρωμένη στην ανάρρωσή της», λέει μια πηγή στο Us. «Είναι μια πολύ ανησυχητική στιγμή για την οικογένεια, αλλά δεν αναζητούν βοήθεια από τα παιδιά τους και δε θέλουν να ανησυχούν».

«Η Κέιτ και οι γονείς της είναι πολύ δεμένοι και πάντα κάνουν συζητήσεις μεταξύ τους, αλλά η συζήτηση για την επιχείρηση είναι εκτός, καθώς πρέπει να επικεντρωθεί στην υγεία της».

Ο βασιλικός σχολιαστής Afua Hagan είπε επίσης: «Η Carole θα κάνει ό,τι μπορεί αυτή τη στιγμή για να εμποδίσει την κόρη της να αγχωθεί καθώς υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

«Είναι μια στρεσογόνα στιγμή αυτή τη στιγμή και θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την κόρη της από αυτό», λέει ο Hagan. «Το Party Pieces έχει καταρρεύσει και είναι καταστροφικό για την οικογένεια, αλλά η Carole θα ανησυχεί περισσότερο για την ευημερία της Kate αυτή τη στιγμή».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ