Έκτακτες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, γνωστοποιήθηκαν τα νέα: «Βγήκε ο σωλήνας κι έγινε τραχειοστομία, συνεχίζει σε καταστολή και την επόμενη εβδομάδα…»

Έκτακτες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, γνωστοποιήθηκαν τα νέα: «Βγήκε ο σωλήνας κι έγινε τραχειοστομία, συνεχίζει σε καταστολή και την επόμενη εβδομάδα…»

Συνεχίζεται η μεγάλη προσπάθεια για τον τραγουδιστή

Νεότερα υπάρχουν σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει τη μάχη του στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», με τη Ματίνα Παγώνη να ενημερώνει σχετικά με το τι συμβαίνει.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, που παρακολουθεί από την πλευρά της σταθερά το τι συμβαίνει με τον γνωστό τραγουδιστή, αναέφέρθηκε στην προσπάθεια των γιατρών να τον ξυπνήσουν, κάτι που θα επαναληφθεί ξανά, καθώς και την πορεία των ενεργειών, για συμβεί αυτό.

«Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι σε καταστολή και σταθερός. Από τη Δευτέρα (15/4) θα γίνει νέα προσπάθεια να τον ξυπνήσουν, αλλά πρέπει πρώτα να γίνει εργαστηριακός και απεικονιστικός έλεγχος. Χρειάζονται πρώτα 14-15 μέρες, για να βγει ο σωλήνας και να γίνει τραχειστομία, συνεχίζονται οι θεραπείες», ανέφερε η κ. Παγώνη.

Μαζεύει το κουράγιο της η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί είπαν αυτό και το περιμένουμε»

Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας, ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα, μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος επικαλούμενος τους γιατρούς, ανέφερε ότι υπάρχει μία σταθερότητα που θεωρείται καλό σε αυτή την φάση και ότι ήμερα ή αύριο θα ξαναγίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του.

Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα Πετράκη, επισήμανε χαρακτηριστικά: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όπως έχουν πει και οι γιατροί. Αυτό περιμένουμε».

Για τη δράση αγάπης που έγινε από τον φίλο του, σχεδιαστή Ερωτόκριτο, είπε: «Είναι μία από τις κινήσεις που κάνει ο κάθε άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να το κάνω. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλές τέτοιες κινήσεις και να μην ενημερωθώ. Μία φίλη που είναι εκτός χώρου, μία τελείως άσχετη κοπέλα τυχαίνει να τον γνωρίσει, με ρώτησε. Επειδή την εμπιστεύομαι λοιπόν σαφώς της έδωσα την άδεια γιατί είναι κάτι θετικό. Δεν θα είχα κάποια αντίρρηση ακόμα κι αν δεν με ρωτούσαν. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ