Κατάθεση ψυχής από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη με τον Βασάλο – Είχα κρίσεις άγχους»

Κατάθεση ψυχής από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη με τον Βασάλο – Είχα κρίσεις άγχους»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας με φόντο την προσωπική της ζωή

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε χθες (23/4) καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show και πραγματοποίησε τη δική της κατάθεση ψυχής για όλα τα θέματα.

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε για την εκπομπή του Κώστα Τσουρού, αλλά και για τους λόγους που νιώθει άβολα όταν τη ρωτούν για την προσωπική ζωή της, κάτι που δεν έκρυψε και σε άλλη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Η εξομολόγηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Είμαι πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχουν μείνει ωραίες στιγμές μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια από το πρώτο Survivor αλλά και άβολες. Νιώθω άβολα όσον αφορά στα προσωπικά μου, για το αν χώρισα, αν παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά με ενοχλούν πιο πολύ. Το 2017 μπήκα στο Survivor ήρθε η αναγνωρισιμότητα, άλλαξαν τα επαγγελματικά μου και η οικονομική μου κατάσταση. Οπότε είμαι χαρούμενη», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια «λάθη» και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου», εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Είχα κρίσεις άγχους, έχω κάνει πολλή δουλειά με τον εαυτό μου και με ευγνωμωνώ για αυτό», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ