«Έσπασε» τη σιωπή της για τον Σοϊλέδη και την επίθεση η Μαρία Αντωνά: «Είναι απίστευτο την ώρα που συζητείται το θέμα του χωρισμού…»

«Έσπασε» τη σιωπή της για τον Σοϊλέδη και την επίθεση η Μαρία Αντωνά: «Είναι απίστευτο την ώρα που συζητείται το θέμα του χωρισμού…»

Το σχόλιο της δημοσιογράφου στην κάμερα

Η Μαρία Αντωνά «έσπασε» τη σιωπή της στην κάμερα του Alpha, μιλώντας για τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη και το «χακάρισμα», που δέχθηκε στο λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας τη δική της κατάθεση ψυχής στην τηλεοπτική κάμερα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός δεν έκρυψε, ότι ακόμη είναι συγχυσμένη με αυτό που συνέβη στο λογαριασμό της και ανέφερε, ότι θα μιλήσει για τον χωρισμό, μόλις αισθανθεί έτοιμη.

Διαβάστε επίσης: Με ένα τρόπο μαγικό, απλά ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και… φιλιά στον Μποντιρόγκα!

Το σχόλιο της Αντωνά για Σοϊλέδη και «χακάρισμα»

«Αναφορικά με το χακάρισμα, είναι πρώτη φορά όλα αυτά τα χρόνια που πέφτω θύμα. Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο ήταν να σιωπήσω, να δώσω χρόνο στον εαυτό μου και, εννοείται, όταν αισθανθώ έτοιμη, θα μιλήσω.

Με τρόμαξε όλο αυτό που έγινε. Ήμουν σε μια φίλη μου, για να κάνω τα νύχια μου για μια εμφάνιση που είχα στο Ντουμπάι και, επειδή μιλούσαμε, δεν είχα καταλάβει το τι συνέβαινε. Έκανα, λοιπόν, κλήση στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος κι εγώ με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα κινηθούμε νομικά.

Όποιος με γνωρίζει προσωπικά, ξέρει από τη συμπεριφορά και τον τρόπο μου, ότι έχω κρατήσει όλο αυτό τον καιρό χαμηλό προφίλ. Δεν ξέρω ποιο άρρωστο μυαλό σκέφτηκε όλο αυτό το πράγμα, είναι ντροπή. Κάποιος που γνωρίζει πρέπει να το έκανε όλο αυτό. Το τι ακριβώς ήθελε τη στιγμή, που συζητείται τόσο πολύ αυτό το θέμα, δεν μπορώ να το ξέρω, το σταμάτησα προσωπικά και μέχρι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ