Νέα εξέλιξη για τη Ρούλα Κορομηλά: Έγινε γνωστό δημόσια για την παρουσιάστρια

Νέα εξέλιξη για τη Ρούλα Κορομηλά: Έγινε γνωστό δημόσια για την παρουσιάστρια

Ανατροπή στις οθόνες των τηλεοράσεων

Αυτά είναι μερικά από τα νέα που μας επιφυλάσσει το τηλεοπτικό μενού!

Καλεσμένη στο Αfter Dark του Θέμη Γεωργαντά στο Open που έρχεται σύντομα στις οθόνες μας θα βρεθεί η Ρούλα Κορομηλά. Μάλιστα η ίδια ανέβασε και μια backstage φωτογραφία από το γύρισμα. Την παρουσιάστρια και τον παρουσιαστή τους συνδέει φιλία χρονών.

Διαβάστε επίσης: Αυτό δεν ήταν γήπεδο, ήταν «ηφαίστειο»

Την επόμενη εβδομάδα θα καθίσει στο τραπέζι η Κατερίνα Καραβάτου για να μιλήσει με τον ΣΚΑΪ. Όλα δείχνουν πως θα είναι η μόνη που θα παραμείνει στο κανάλι του Φαλήρου όσον αφορά την ψυχαγωγία.

Μπορεί κάποτε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου να μεσουρανούσαν στην πρωινή ζώνη του Mega ως δίδυμο, τώρα κάποιοι όμως τους σκέφτηκαν και ως ανταγωνιστές στην ίδια ζώνη. Ίδωμεν πώς και αν…

Στο Star τώρα μάλλον έχουν μότο το “ποτέ μην υποτιμήσεις κανέναν”. Άλλωστε οι μύθοι του Αισώπου πάντα μας διδάσκουν. Αν δεν έχεις διαβάσει τον μύθο του λαγού και της χελώνας, κάνε έναν κόπο. Η πρωινή τηλεοπτική παρέα του Breakfast δεν ήταν από τα φαβορί ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχουν μια δυναμική που όμοιά της το κανάλι είχε να δει χρόνια. Οι δύο παρουσιαστές -που ο ένας ξέρει τον άλλον πολύ καλά- δεν έχουν προσωπικές κόντρες, πισώπλατα μαχαιρώματα και στα break πιασμένοι χέρι χέρι παλεύουν για το καλύτερο. Η παρέα τους, το πάνελ που κανείς δεν πίστευε πως θα δέσει (αποκαλυπτικό, με χιούμορ, ακομπλεξάριστο, χωρίς δεύτερες σκέψεις), μια γεμάτη θεματολογία που με μαεστρία ο Χρήστος Αϊβαλιώτης “σερβίρει” κάνουν την εκπομπή να ξεχωρίζει. Μπράβο για την τόλμη τους στο Star να επενδύσουν σε νέα πρόσωπα με όποιο κόστος, διότι “ο τολμών νικά”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ