Τους έβαλε όλους στη θέση τους: «Είμαι η Δέσποινα Βανδή και εννοείται ότι…»

Τους έβαλε όλους στη θέση τους: «Είμαι η Δέσποινα Βανδή και εννοείται ότι…»

Η απάντησή της σε όσους τη σχολίασαν

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο πλατό του J2US εντελώς ανανεωμένη. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια που έχουμε δει πως κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά της, αυτή την φορά επέλεξε να τα κάνει ροζ. Ένα look που της πήγαινε πάρα πολύ, όπως άλλωστε της είπαν και οι συνεργάτες της στο πλατό.

Ωστόσο, πολλά ήταν τα σχόλια που άκουσε για την απόφαση αυτή να κάνει τα μαλλιά της ροζ. Χαρακτηριστικά στα social media έγιναν πολλά σχόλια για το γεγονός πως βάζει πολλά φίλτρα στο πρόσωπό της, όπως επίσης και πως δεν είναι πλέον 20 χρονών για να κάνει τέτοιες αλλαγές.

Η απάντηση της Δέσποινας Βανδή για τα μαλλιά της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε ένα βίντεο από την βραδιά του J2US όπου είπε «Είμαι η Δέσποινα Βανδή και θα κάνω τα μαλλιά μου όπως μου αρέσει».

Στα 54 είναι κορμάρα

Μετά, λοιπόν, το ρομαντικό ταξίδι με τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Ιταλία (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την πρόταση γάμου και το μονόπετρο στο χέρι της κατά τη διάρκεια αυτού), επέστρεψε στην ρουτίνα της και βρέθηκε ξανά στο γυμναστήριο, το οποίο ανήκει στον σύντροφο της Μελίνας Νικολαΐδη, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, και βρίσκεται στην Γλυφάδα.

Δημοσίευσε, μάλιστα, ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok από εκεί, φορώντας ένα μαύρο κολάν και ένα γκρι σουτιέν γυμναστικής και αποθεώθηκε στα σχόλια για το κορμί της. «Είσαι το είδωλο όλων των γυναικών ρε Βανδάρα», «Είναι ένα από τα ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ SHOWBIZ!!!! ξεκάθαρα», «Σωματάρα θεάρα!! πολλές θα ήθελαν στη ηλικία σου να είχαν τέτοιο σώμα!!», είναι μονάχα κάποια από τα μηνύματα που δέχθηκε.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ