Το εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου: «Αρκετές φορές νιώθω ενοχές, σε αυτή την φάση που βρίσκομαι…»

Το εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μετά το διαζύγιο με τον Μιχόπουλο η Αθηνά Οικονομάκου: «Αρκετές φορές νιώθω ενοχές, σε αυτή την φάση που βρίσκομαι…»

Η δημόσια αναφορά της στον χωρισμό και τη σημερινή τους σχέση

Η Αθηνά Οικονομάκου πήρε διαζύγιο πριν από λίγο καιρό με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, με την ίδια να μιλά για πρώτη φορά για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αναφερόμενη και στη σχέση που έχει με τον πρώην σύζυγό της.

Ακόμη, η ηθοποιός και επιχειρηματίας, που έχει γίνει… εξαιρετικά δημοφιλής μετά το γεγονός αυτό, στη συνέντευξή της στο ΟΚ! αναφέρεται και στις ενοχές που νιώθει ως μαμά αλλά και το αν θα την ξαναδούμε στη Μύκονο και τη Σαντορίνη, τα νησιά που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ο Φίλιππος Μιχόπουλος.

Τα πρώτα λόγια της Οικονομάκου μετά τον χωρισμό

Ο λόγος που βγάλατε από κοινού ανακοίνωση με τον σύζυγό σου για τον χωρισμό σας έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει;

Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.

Είχες αισθανθεί πίεση τότε;

Όχι, καμία.

Και τώρα, πως είσαι;

Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά.

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δυο παιδιά…

Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει.

Νιώθεις ενοχές ως μητέρα;

Αρκετές φορές, αλλά κοιτάζω να εκλογικεύω, να αντιλαμβάνομαι αν νιώθω έτσι γιατί μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχω μια ευαισθησία παραπάνω ή αν υπάρχει όντως λόγος που νιώθω ενοχές.

Προσωπικά ελπίζω να βλέπουμε και αυτό το καλοκαίρι ωραίες εικόνες σου από τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπως μας είχες συνηθίσει.

Δεν έχω κανονίσει ακόμα διακοπές, αλλά κανένας προορισμός δεν είναι απαγορευμένος, γιατί, όπως σου είπα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση, δεν έχουμε τέτοια θέματα.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ