Τρόμος για διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια – «Είχε εμμονή, φοβόμουν ότι…» (vid)

Τρόμος για διάσημη Ελληνίδα παρουσιάστρια – «Είχε εμμονή, φοβόμουν ότι…» (vid)

«Άρχισε να με παρακολουθεί και εκεί κατάλαβα πως η κατάσταση ξέφυγε»

Μια προσωπική ιστορία μοιράστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου στο σπίτι του Tv Queen με κάποιον τηλεθεατή που είχε πάθει εμμονή μαζί της σε σημείο να την παρακολουθεί.

Αφορμή στάθηκε και ο μονόλογος της Τριανταφυλλιάς με τις κάμερες και το πόσο εύκολο είναι να παρερμηνευτούν τα λεγόμενά της από κάποιον που την βλέπει.

«Εγώ κάποτε, στο ξεκίνημά μου, ήμουν πιο αλέγκρα, πιο τσαχπίνα και ίσως για κάποιους λιγάκι υπερβολική. Αλλά γενικώς το ταπεραμέντο μου και την προσωπικότητά μου δεν την αντιλαμβανόμουν πώς αποτυπώνεται. Μου έχει συμβεί να εκλαμβάνει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος όσα έκανα και έλεγα, σαν να τα έλεγα σε εκείνον. Ξεκίνησε μια περίεργη κατάσταση που έπρεπε να διακόψω όταν αντιλήφθηκα το μέγεθός της. Αποκτήθηκε μια εμμονή, μάλλον απέκτησε μια εμμονή στο πρόσωπό μου και ξεκίνησε μια επικοινωνία με αλληλογραφία, γράμματα, πράγματα στο σταθμό. Ήταν ένας άνθρωπος που θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο θα με κερδίσει.

Είμαι μια γυναίκα στα μάτια του που θέλω έναν στιβαρό άντρα πάνω μου. Μέχρι που άρχισε να με παρακολουθεί. Οπότε όταν αυτό χόντρυνε και μεγάλωσε σε βαθμό που να φοβάμαι και να ανησυχώ και έπρεπε να μπω σε άλλη διαδικασία για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό, μαζεύτηκα αρκετά. Εγώ πείραζα τους συνεργάτες μου, τον σεφ μου που ήταν καλός μου φίλος. Ήμουν πιο νέα και είχα την απειρία το πώς μπορεί κάποιος να το πλάσει.

Δεν μου έχει ξανασυμβεί τουλάχιστον αλλά πάντα έχω δεύτερες σκέψεις πώς μπορεί να το παρερμηνεύσει και να το δει διαφορετικά. Από εκεί και πέρα ήμουν πιο μαγκωμένη για να μην νομίζει ότι τα λέω σε αυτόν. Είναι γλυκό να μιλάς στην κάμερα αλλά πρέπει να σκέφτεστε τις δεύτερες αναγνώσεις αν κάποιος το πιάσει διαφορετικά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ