Κίρα Σαντόρο : Η πιο εκθαμβωτική φαν των Λέικερς! (pics)

Κίρα Σαντόρο : Η πιο εκθαμβωτική φαν των Λέικερς! (pics)

Η Κίρα Σαντόρο δηλώνει φανατική με τους «λιμνάνθρωπους», αλλά και των extreme sports.

Tην λένε Κίρα Σαντόρο και είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά τοπ μόντελ παγκοσμίως. Η 24χρονη, ύψους 1.70μ. και μόλις 52 κιλών Αμερικανίδα καλλονή, έχει γεννηθεί στην περιοχή Καλαμπάσας στην Καλιφόρνια.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η Κίρα δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο εκτός από φανατική οπαδό των Λέικερς. «Μαγεμένη» από την εποχή του Κόμπε Μπράιαντ, η εκθαμβωτική μοντέλα δίνει συχνά το «παρών» στο Staples Center προκειμένου να στηρίξει τους «λιμνάνθρωπους».

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που αναρτά φωτογραφίες της με τη φανέλα της ομάδας στους λογαριασμούς που διαθέτει στα social media και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα λάικ τα και τα σχόλια πέφτουν βροχή!

Επίσης η Κίρα αρέσκεται και στα extreme sports, μεγάλωσε κάνοντας wakeboarding και skateboarding.

Φυσικά τα κάλλη της Σαντόρο είναι τέτοιου επιπέδου που έχουν κοσμήσει γνωστά περιοδικά όπως «Sports Illustrated», το «Maxim» και το «Men’s Health», αλλά και άλλα πολλά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια, η Κίρα ήταν απλώς μια …Instagramer. Δηλαδή πόσταρε φωτογραφίες της στο γνωστό μέσο δικτύωσης.

Ωστόσο ένα πρακτορείο μοντέλων την ανακάλυψε και έκτοτε οι δουλειές διεθνούς επιπέδου που της προτείνονται, διαδέχονται η μία την άλλη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ