Χαμός με την Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ντύθηκε λεοπάρδαλη στη Μύκονο και λέει πως «ψάχνει τον Ταρζάν της» (pics)

Χαμός με την Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ντύθηκε λεοπάρδαλη στη Μύκονο και λέει πως «ψάχνει τον Ταρζάν της» (pics)

«Τον έχει δει κανείς;»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Περίοδος διακοπών είναι το τελευτίο διάστημα για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία μοιράζεται στιγμές της από τη διαμονή της στη Μύκονο.

Η τραγουδίστρια απολαμβάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και γεμίζει τις μπαταρίες της για τη σεζόν που έρχεται.

Διαβάστε επίσης: Καταστροφική εβδομάδα για την Ελλάδα: Ο ταπεινωτικός αποκλεισμός της ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και όλα τα δεδομένα για την 15η θέση

Στα νέα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, η Ειρήνη Παπαδοπούλου ποζάρει χαμογελαστή στον φακό, φορώντας ένα λεοπάρ μπικίνι, μαύρα γυαλιά ηλίου και μαύρο καπέλο.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Βγήκα από τη ζούγκλα για να βρω τον Ταρζάν μου. Έχει δει κανείς τον βασιλιά της άγριας φύσης;».

Πηγη: Athensmagazine.gr

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ