Ο Καραμέρος πήγε με φωσφοριζέ αδιάβροχο στον Αυτιά! «Γιώργο, είμαι όλη την ώρα μες στα ρέματα»

Ο Καραμέρος πήγε με φωσφοριζέ αδιάβροχο στον Αυτιά! «Γιώργο, είμαι όλη την ώρα μες στα ρέματα»

Με ένα φωσφοριζέ αδιάβροχο έκανε την εμφάνισή του πρωί- πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής και πρώην δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος.

«Είμαι όλη την ώρα μες στα ρέματα, εσύ Γιώργο με ξέρεις από το ρεπορτάζ, 20 χρόνια ελεύθερο έκανα…», είπε, όταν ο Γ. Αυτιάς του έκανε ένα «πείραγμα» για το αδιάβροχο.

Ο κ. Καραμέρος μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε την περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και το έργο της, έριξε το φταίξιμο για την τραγωδία στη Μάνδρα σε κυβερνήσεις και βουλευτές και προηγούμενες διοικήσεις και ζήτησε από την κεντρική διοίκηση μεγαλύτερη ελευθερία στις κινήσεις της Περιφέρειας για να μπορέσει να λύσει προβλήματα.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ψέξει και το δασάρχη, που παρακωλύει το έργο της Περιφέρειας Αττικής, ενώ έκανε και μια ανάλυση για το μετεωρολογικό φαινόμενο και τους συνδυασμούς παραγόντων που οδήγησαν στις φονικές πλημμύρες στη Δυτική Αττική.

Τρολάρισμα Άδωνι με επίκληση στα… νανο- γιλέκα!

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης βλέποντας και αυτός την εικόνα του κ. Καραμέρου δεν έχασε την ευκαιρία να τη σχολιάσει «καυστικά» συνδέοντας με την υπόθεση με τα νανο – γιλέκα, που πωλούσε στην εκπομπή του.

«Τελικά λάθος γιλέκα πούλησα στην τηλεόραση, αυτό γράφει καλύτερα στην κάμερα», έγραψε στο tweet του ο κ. Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας «και δεν φωνάζουν κιόλας οι αριστεροί».

πηγή: thecaller.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ