Ο Μαραντόνα παντρεύεται την κατά 29 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ο Μαραντόνα παντρεύεται την κατά 29 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ξανά 14 χρόνια μετά το διαζύγιό του με την επί χρόνια σύζυγό του, Κλαούντια Βιγιαφάνιε.

Μπορείς να της.. ρίχνει σχεδόν τρεις δεκαετίες, μπορεί το 2014 να της είχε πετάξει βίαια το τηλέφωνο από τα χέρια επειδή τον βιντεοσκοπούσε (σε ένα περιστατικό που είχε πάρει μεγάλη έκταση από τα ΜΜΕ), ωστόσο την αγαπάει πολύ!

Τόσο πολύ που θα την οδηγήσει στην εκκλησία. Ο λόγος για τον Ντιέγκο Μαραντόνα που σκοπεύει να παντρευτεί τη σύντροφό του Ρόσιο Ολίβα όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Είμαι συγκινημένη διότι αυτά είναι τα τελευταία μου γενέθλια ως ελεύθερη γυναίκα και μπορώ να το μοιραστώ με όλους σας. Η ευχή μου είναι να είμαστε ευτυχισμένοι για πάντα με τον Ντιέγκο, να ζήσουν για πάντα η μητέρα και η γιαγιά μου και όλοι να έχουν υγεία», τόνισε η μέλλουσα σύζυγος του Μαραντόνα στο πάρτι για τα 28ά γενέθλιά της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι το γιόρτασε με δύο μπουκάλια σαμπάνια.

Οπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είχε κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του από το 2012, Ροσίο πριν από τέσσερα χρόνια στη Ρώμη. Ωστόσο τώρα μόλις πριν από μερικές μέρες της χάρισε το σχετικό δαχτυλίδι και επισημοποίησε το γεγονός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ