Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Κανά κονδύλι για προπονητή δίνει η Περιφέρεια;
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γνωστός τραγουδιστής: Η κατάθλιψη με έκανε να παρατήσω τα πάντα και να πάω στη Ζάμπια (Δείτε ποιος είναι)

Ο Γιώργος Δασκουλίδης εξομολογείται στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου για την κατάθλιψη. «Έχει τύχει κι αυτό. Μου έτυχε κάτι πολύ έκτακτο πριν από λίγα χρόνια. Το 2014, έπειτα από παρότρυνση ενός φίλου, πήρα μια απόφαση ζωής. Τα παράτησα όλα εδώ και πήγα στη Ζάμπια, στην Αφρική, να αρχίσουμε μία πολύ καλή δουλειά εκεί. Πάνω […]

Γνωστός τραγουδιστής: Η κατάθλιψη με έκανε να παρατήσω τα πάντα και να πάω στη Ζάμπια (Δείτε ποιος είναι) | to10.gr

Ο Γιώργος Δασκουλίδης εξομολογείται στην Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου για την κατάθλιψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Έχει τύχει κι αυτό. Μου έτυχε κάτι πολύ έκτακτο πριν από λίγα χρόνια. Το 2014, έπειτα από παρότρυνση ενός φίλου, πήρα μια απόφαση ζωής. Τα παράτησα όλα εδώ και πήγα στη Ζάμπια, στην Αφρική, να αρχίσουμε μία πολύ καλή δουλειά εκεί. Πάνω που πήγε να ξεκινήσει, έμεινα μετέωρος! Όλα αυτά που μου είχαν υποσχεθεί δεν έγιναν. Επέστρεψα στην Ελλάδα με κομμένα τα φτερά… Έμεινα οχτώ μήνες. Όσο βρισκόμουν εκεί, με επηρέασε πολύ. Όταν πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα με κομμένα τα φτερά… Έμεινα οχτώ μήνες.

Όσο βρισκόμουν εκεί, με επηρέασε πολύ. Όταν πάτησα το πόδι μου στην Ελλάδα, όμως, ένιωσα δέκα χρόνια νεότερος… Ένιωσα ότι κέρδισα δέκα χρόνια από τη ζωή μου! Είπα, τι βλακεία είναι αυτή που έκανα»!

Πηγή pronews.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από