Η βραδινή εμφάνιση της Τζένιφερ Γκάρνερ μας δίνει ιδέες (pics)

Η βραδινή εμφάνιση της Τζένιφερ Γκάρνερ μας δίνει ιδέες (pics)

Χθες το βράδυ, 17 Νοέμβρίου η ηθοποιός Jennifer Garner έλαμψε στο κόκκινο χαλί στη πρεμιέρα της νέας της ταινίας “The Tribes Of Palow Verdes”.

H ταινία βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο ακολουθεί την πορεία της οικογένειας Mason στο ειδυλλιακό Palos Verdes της Καλιφόρνια. Τα μέλη της προσπαθούν προσαρμοστούν στο νέο περιβάλλον και συνθήκες ενώ η κόρη της οικογένειας αποφασίζει να ξεφύγει από την δυσμενή κατάσταση και να αναζητήσει την ευτυχία. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής την 1η Δεκεμβρίου.

H 45χρονη ηθοποιός έκανε ακόμα μια κομψή εμφάνιση στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο The Theater στο Ace Ηοtel του Λος Άντζελες. Το glamorous και πολυτελές outfit που επέλεξε μας ενθουσίασε καθώς είναι ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις και γιορτινές εξόδους αυτά τα Χριστούγεννα.

Η Tζένιφερ επέλεξε να φορέσει cropped ολόσωμη φόρμα από luxurious βελούδο σε μπορντώ απόχρωση. Το ιδιαίτερο κόψιμο του φορέματος με τον ένα ώμο ανέδειξε την λαμπερή επιδερμίδα και το όμορφο ντεκολτέ της, ενώ είχε ένα σύγχρονο twist με το ασύμμετρο τελείωμα του στο κάτω μέρος.

Συνδύασε με ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα επίσης από βελούδο, αυτήν τη φορά σε σμαραγδί και με διακριτικά κοσμήματα από λευκόχρυσο και κρεμαστά σκουλαρίκια που ολοκλήρωσαν θαυμάσια το look.

Για το μακιγιάζ της προτίμησε φυσικούς τόνους με girly ροζ ζυγωματικά και χείλη που χάριζαν στο πρόσωπο της φρεσκάδα και λάμψη, ενώ τα μαλλιά της έπεφταν στους ώμους σε χαλαρές βαγκ.

Το σύνολο αυτό μας έδωσε ιδέες για τα δικά μας party looks μέσα στις γιορτές και φυσικά θα το αντιγράψουμε για την οσκαρική θηλυκότητα και το chic αέρα που αποπνέει.

Πηγή: bovary.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ