Μάνουσι Τσίλαρ : Μία καλλονή από την Ινδία είναι η νέα Μις Κόσμος (pics)

Μάνουσι Τσίλαρ : Μία καλλονή από την Ινδία είναι η νέα Μις Κόσμος (pics)

Η 20χρονη είναι η έκτη Ινδή που κερδίζει τον τίτλο στον διαγωνισμό ομορφιάς, που διεξάγεται από το 1951. Έτσι, η χώρα της ισοφάρισε τη Βενεζουέλα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Μια Ινδή φοιτήτρια ιατρικής κατέκτησε το στέμμα της Μις Κόσμος, στον φετινό διαγωνισμό που φιλοξενήθηκε στο κινεζικό θέρετρο Σάνια.  Με τη νίκη της αυτή η Ινδία ισοφαρίζει τη Βενεζουέλα σε αριθμό τίτλων στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Η Μάνουσι Τσίλαρ είναι η έκτη Ινδή που κερδίζει τον τίτλο Μις Κόσμος στον διαγωνισμό που διεξάγεται από το 1951.  Βαδίζει έτσι στα χνάρια των ηθοποιών του Μπόλιγουντ, Πριγιάνκα Τσόπρα και Αϊσουάρια Ράι.

Δεύτερη αναπληρωματική ανακηρύχθηκε η Μις Αγγλία Στέφανι Χιλ και πρώτη αναπληρωματική η Μις Μεξικό Αντρέα Μέσα.

«Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας», δήλωσε η 20χρονη Τσίλαρ, που εργάζεται ως μοντέλο.

Η νίκη της νεαρής φοιτήτριας ήταν ένα από τα θέματα που σχολιάστηκαν περισσότερο στους ισοτόπους κοινωνικής δικτύωσης της Ινδίας.

Πηγή: protothema.gr

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ