Βίκυ Κουλιανού: Κλέβει την παράσταση με τα «ατελείωτα» πόδια της (pics)

Βίκυ Κουλιανού: Κλέβει την παράσταση με τα «ατελείωτα» πόδια της (pics)

«Κόβει» την ανάσα τις καυτές πόζες της...

Η Βίκυ Κουλιανού παραμένει μια εντυπωσιακή γυναίκα με καλλίγραμμες αναλογίες τις οποίες διατηρεί με σωστή διατροφή και γυμναστική. Το μοντέλο που διέγραψε μια λαμπρή πορεία στον χώρο της μόδας τη δεκαετία του 90, είναι σήμερα 50 ετών αλλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις νεότερες της.

Η Βίκυ μέσω του Instagram ανεβάζει αρκετές σέξι φωτογραφίες της. Σε μία πρόσφατη εικόνα της ποζάρει στην αμμουδιά και «κόβει» ανάσες με τα ατελείωτα πόδια της.

Τι ειναι ο χρονος και ποιος τον καθορίζει …..ασε με εκει να κοιταω με αγαπη τις στιγμες …..σαν μια μερα και μια αιωνιότητα ??ανασταση στις ψυχες μας και ανάταση στο πνεύμα ?wearing @vassilioskostetsos #fromthegreatfashionshow #backstagemobilephoto #adayoflove #besthair #bestteam #instagood #instafashion #lovemyjob #vassilioskostetsos?catwalk #greecefashion #greecebygreeks #athenscity #αθηνακεντρο #Ηρωδειο #ΩδειοΗρωδουτουΑττικου #happyeaster #instafashionlover #beblessed #believers #keepongoing #livesmilelove #hairstyle @stefanos.vasilakis @trifonassamaras @bazimasleo makeup @fredykalompratsos jewerly @thyreosvassiliki bestteamfantasticday #happyeaster❤️???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Koulianou Real (@vicky_koulianoy) στις

Πηγή e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ