Εξομολογείται ο Πανταζής: «Της έδωσα μια σφαλιαρίτσα, με συγχώρεσε γιατί κατάλαβε ότι έφταιγε αυτή» (vid)

Εξομολογείται ο Πανταζής: «Της έδωσα μια σφαλιαρίτσα, με συγχώρεσε γιατί κατάλαβε ότι έφταιγε αυτή» (vid)

«Σαν μια βελόνα με τρύπησε με τα λόγια της και τρελάθηκα».

Με αφορμή τη γνωστή υπόθεση μεταξύ του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου, στην οποία η Κόνι Μεταξά επρόκειτο να καταθέσει ως μάρτυρας, ο Λευτέρης Πανταζής έκανε μια προσωπική εξομολόγηση που προκάλεσε αίσθηση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε σε συνέντευξή του ότι κάποτε, σε μια έντονη στιγμή, είχε φτάσει στο σημείο να χαστουκίσει μια γυναίκα. Όπως ανέφερε, αμέσως μετά ένιωσε τύψεις, λύγισε και άρχισε να κλαίει, μετανιώνοντας βαθιά για την πράξη του.

Διαβάστε επίσης: Το αντίο του Βιεϊρίνια στο ποδόσφαιρο: «Ευχαριστώ για την αγάπη σας – Δεν θα ξεχάσω τίποτα» (vid)

Η εξομολόγησή του

«Αυτός μπορεί αν το έκανε σε μια στιγμή δική του, που δεν ξέρεις τι μπορεί αν φέρνει ο άλλος από το σπίτι του. Κι αυτή μπορεί να ήταν σε μια άσχημη στιγμή της και να αντιμίλησε. Κι εγώ μια φορά έδωσα μια σφαλιαρίτσα.

Μετάνιωσα μετά από 5 λεπτά κι έκλαιγα. Με συγχώρεσε, κατάλαβε ότι έφταιγε αυτή. Με έβγαλε από τα ρούχα μου. Το έκανα κατά λάθος κι έπεσα στα γόνατα και της ζήτησα συγγνώμη.» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

Σε σχέση με 30χρονη ο Λευτέρης Πανταζής: «Θέλω να κάνω παιδί»

«Μου είπε ότι με συγχωρεί γιατί εκείνη το προκάλεσε. Σαν μια βελόνα με τρύπησε με τα λόγια της και τρελάθηκα. Μία σφαλιαρίτσα. Έχω δώσει και στην ανιψιά μου στον κ…ο» δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Πηγή: AthensMagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ