Κλεώ Σκουλούδη: Αγνώριστη στα 87 της η ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα την «Καλλιόπη» από την «Σωφερίνα» – Εξαφανισμένη από την Αθήνα

Κλεώ Σκουλούδη: Αγνώριστη στα 87 της η ηθοποιός δεν θυμίζει σε τίποτα την «Καλλιόπη» από την «Σωφερίνα» – Εξαφανισμένη από την Αθήνα

Από την Αθήνα στο Παρίσι: Τα βήματα της καλλιτεχνικής πορείας της Κλεώ Σκουλούδη

Η Κλεώ Σκουλούδη υπήρξε μία από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, με συμμετοχές σε πάνω από 20 ταινίες. Ξεχώρισε με τους ρόλους της στη «Σωφερίνα» δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και στο «Ένας τρελός τρελός Βέγγος» με τον Θανάση Βέγγο, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού.

Γεννημένη το 1938 στην Αθήνα, η Κλεώ Σκουλούδη φοίτησε στη Σχολή Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στη δραματική τέχνη στο Παρίσι. Η διεθνής της εμπειρία ενίσχυσε το ταλέντο της και την καθιέρωσε στον ελληνικό κινηματογράφο.

Στις 25 Ιανουαρίου 2017, η ηθοποιός πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Πώς να καταστρέψετε τη ζωή σας» στο θέατρο Ριάλτο. Χαμογελαστή και γοητευτική, πόζαρε στους φωτογράφους, θυμίζοντας στους παλιούς θαυμαστές της τις ένδοξες στιγμές της καριέρας της.

Σήμερα: Ήρεμη ζωή στην Τήνο για την Κλεώ Σκουλούδη

Σήμερα, στα 87 της χρόνια, η Κλεώ Σκουλούδη έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ζει μόνιμα στην Τήνο, απολαμβάνοντας την ηρεμία και τη ζεστασιά της οικογένειάς της. Παρά τη σπάνια παρουσία της στα μέσα, η προσφορά της στον ελληνικό κινηματογράφο παραμένει ανεξίτηλη.

Δείτε την σχετική φωτογραφία

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ