
Για ακόμη ένα καλοκαίρι στη Μύκονο ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση.
Στη Μύκονο απολαμβάνουν για ακόμη ένα καλοκαίρι τον έρωτά τους ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριλίνα Κυπαρίσση.
Το ζευγάρι που μετρά πάνω από έναν χρόνο σχέσης, συνεχιζει να απολαμβάνει τον έρωτά του ενώ πολύ συχνά τους βλέπουμε να κάνουν αναρτήσεις στα social media μέσα από τις οποίες εκφράζουν την αγάπη τους ο ένας προς τον άλλον.
Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη από τη Σερβία: «Μένει στον Ερυθρό Αστέρα ο Πετρούσεφ»
Πέρυσι το καλοκαίρι, Άρης Σοϊλέδης και Μαριλίνα Κυπαρίσση πέρασαν ένα μεγάλο διάστημα στο νησί των ανέμων λόγω της επαγγελματικής δραστηριότητας της συντρόφου του πρώην ποδοσφαιριστή στο νησί. Το ίδιο φαίνεται πως συμβαίνει και φέτος, αφού από πολύ νωρίς οι δυο τους βρέθηκαν στη Μύκονο.
Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε να απολαμβάνουν μια ήρεμη και χαλαρή βόλτα στα στενά του νησιού πιασμένοι χέρι-χέρι και με το χαμόγελο να είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους.