Συγκλονιστική αποκάλυψή του ηθοποιού Ζήση Ρούμπου: «Διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Συγκλονιστική αποκάλυψή του ηθοποιού Ζήση Ρούμπου: «Διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος»

Ο γνωστός stand up comedian, μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε την περασμένη χρονιά, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος.

Σε μία ιδιαιτέρως φορτισμένη αποκάλυψη προχώρησε ο Ζήσης Ρούμπος στη νέα του συνέντευξη στο «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα στο Action24, τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 4 Ιουλίου.

Ο γνωστός stand up comedian, μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε την περασμένη χρονιά, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος. Όπως είπε, όλα ξεκίνησαν όταν παρατήρησε μία ελιά στο μπούτι του, την οποία δεν θυμόταν τα έχει και η οποία μέσα σε ένα μήνα μεγάλσε αρκετά και τον οδήγησε στον γιατρό.

Διαβάστε επίσης: Στις 00.45 στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Σιπιόνι!

O ίδιος, διαγνώστηκε με μελάνωμα και αμέσως ξεκίνησε μία σειρά εξετάσεων προκειμένου να δουν σε τι στάδιο βρίσκεται και αν υπάρχει πιθανότητα να έχουν γίνει μεταστάσεις.

«Προσπαθώ με νύχια και με δόντια να κρατιέμαι, γιατί βγήκα από μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά το 2024. Θα σου δώσω αποκλειστικό τώρα, προσπαθώ όπου κι αν να βρίσκομαι να βρίσκω το φως. Το φως το θεωρούσα δεδομένο και τώρα πια δεν το θεωρώ. Αυτό που έγινε το 2024 είναι ότι πέρασα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο δεξί μου πόδι και έμεινα πολύ καιρό στο κρεβάτι. Εκοψα τένοντα, τετρακέφαλο, έκανε εγχείρηση, ενέσεις…

Και δεν έκανα απολύτως τίποτα, κατέβηκα μια σκάλα! Όλοι νομίζουν ότι το έπαθα από το ποδόσφαιρο ή από μηχανή. Και το χειρότερο είναι πως 10 δευτερόλεπτα πριν το πάθω, μου είπε η γυναίκα μου να μην πάω από εκεί γιατί γλιστράει. Η αποκατάσταση ακόμη κρατάει, ταλαιπωρούμε. Αλλά τέσσερις μήνες πριν από αυτό, τον Μάϊο του 2024 διαγνώστηκα με καρκίνο του δέρματος», είπε και συνέχισε φανερά φορτισμένος:

«Όλα καλά, είμαι καλά, είμαι καθαρός. Ανατριχιάζω και μόνο που στο λέω. Και θα σου πω γιατί. Γιατί είμαι από τους τυχερούς που το ανακάλυψαν τυχαία. Πήγα στην τουαλέτα και βλέπω στο μπούτι μου μια ελίτσα που δεν θυμόμουνα να έχω. Και λέω ‘έλα μωρέ….’. Έναν μήνα μετά, το ξανακοιτάω και βλέπω ότι είχε μεγαλώσει και λέω ΄δεν πάω να το δω;’. Εγώ δεν αποφεύγω καθόλου τους γιατρούς, φροντίζω γενικά την υγεία μου, πάω σε γιατρούς. Και λέω “δεν πάω να τη δω;”.

Και πήγα και έτσι ανακάλυψα ότι είναι μελάνωμα στο ξεκίνημά του. Αυτό ξεκίνησε μια ολόκληρη διαδικασία που μέχρι να σιγουρευτώ ότι όλα καλά, έζησα κι εγώ κι η γυναίκα μου έναν μήνα πάρα πολύ δύσκολο. Έπρεπε να περάσω από έναν τεράστιο κύκλο εξετάσεων που λέγεται σταδιοποίηση για να δεις ότι δεν έχει πάει πουθενά. Από τότε, κάθε μέρα για μένα είναι δώρο και το εννοώ».

Πηγή: enimerotiko.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ