Κώστας Σλούκας & Μαρία Δαρσινού: Βάφτισαν τον γιο τους – Ποιοι μπασκετμπολίστες πήγαν

Κώστας Σλούκας & Μαρία Δαρσινού: Βάφτισαν τον γιο τους – Ποιοι μπασκετμπολίστες πήγαν

Τέσσερις νονούς είχε ο μικρός Γιάννης...

Στο κτήμα Νάσιουτζικ βάφτισαν τον ενός έτους γιο τους, το απόγευμα της Παρασκευής 4 Ιουλίου, ο Κώστας Σλούκας και η σύζυγός του, Μαρία Δαρσινού.

Τέσσερις ήταν οι νονοί του μικρού Γιάννη: ο μπασκετμπολίστας, Γιαν Βέσελι, η Ναταλία Μιλαντίνοβιτς, η Χριστίνα Μήτρου και η Ελένη Δομαζάκη.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Επιστρέφει για να φύγει ο Κοτάρσκι…

Ο Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού έλαμπαν από ευτυχία κατά τη διάρκεια της βάφτισης, ενώ ης σύζυγος του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού μαγνήτισε τα βλέμματα με τη μάξι τουαλέτα που επέλεξε, σε χρώμα της μέντας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2021 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Γλυφάδας ενώ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί, τη Βαλέρια. Ο γιος τους, Γιάννης, ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιούνιο.

Οι μπασκετμπολίστες που έδωσαν το παρών

Ο Τσεντί Οσμάν με τη σύντροφό του
Ο Δημήτρης Μωραΐτης με τη σύντροφό του
O Παναγιώτης Καλαϊτζάκης
Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ