
Είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του o άσος της Εθνικής
Ο Έλληνας άσος της Εθνικής ετοίμασε ένα ρομαντικό σκηνικό στην παραλία για τον αρραβώνα του με τη σύντροφό του, Αθηνά. Κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες!
Την καλύτερη περίοδο της ζωής του περνάει ο τερματοφύλακας της εθνικής Ελλάδας και της Λάτσιο, Χρήστος Μανδάς, ο οποίος αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του, Αθηνά, σε ένα άκρως καλοκαιρινό και ρομαντικό τοπίο στην παραλία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Οι δύο τους, ντυμένοι στα λευκά, βρέθηκαν την ώρα της δύσης του ηλίου, στην παραλία, με τον 23χρονο γκολκίπερ να γονατίζει στην άμμο και να προσφέρει δαχτυλίδι στην αγαπημένη του.
Αν κρίνουμε από τη χαρά τους και την επόμενη φωτογραφία, όπου η Αθηνά δείχνει το δαχτυλίδι που της πρόσφερε, τότε μαντεύουμε ότι είπε το ναι και στο γάμο!!
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Χρήστος δημοσίευσε στο Instagram τις μοναδικές στιγμές του ζευγαριού βάζοντας την εξής λεζάντα: «Μαζί από τότε που όλα ήταν απλά. Από παιδικά όνειρα, σε πραγματικές υποσχέσεις».
πηγή: athensmagazine.gr