«Φωτιά» με μπικίνι η Ευγενία Σαμαρά (vid)

«Φωτιά» με μπικίνι η Ευγενία Σαμαρά (vid)

«Δόση ελευθερίας και τόλμης και πρέζα αδρεναλίνης στην εκπνοή του Ιούλη», σημείωσε με ενθουσιασμό η Ευγενία Σαμαρά.

Τον εξωτικό προορισμό με τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα καταπράσινα τροπικά δάση της Σρι Λάνκα επισκέφθηκε η Ευγενία Σαμαρά, η οποία μοιράστηκε στιγμές από τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί της Νότιας Ασίας.

Η γνωστή ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πλούσιο υλικό, με φωτογραφίες και βίντεο που τη δείχνουν να κάνει βουτιές στον δεύτερο υψηλότερο καταρράκτη της Σρι Λάνκα, στους πρόποδες του Diyaluma Fall.

Βουτιά από τα 10 μέτρα για την Ευγενία Σαμαρά

Εμφανώς ενθουσιασμένη, η Ευγενία Σαμαρά έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Βούτηξα από τα 10 μέτρα με σφυγμό κάπου 250, αλλά τουλάχιστον ένιωσα όπως όταν ήμουν παιδί. Δόση ελευθερίας και τόλμης και πρέζα αδρεναλίνης στην εκπνοή του Ιούλη».

πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ