Μαυρίδης-Ράλλη: Είναι και επίσημα ζευγάρι- H πρώτη τους φωτογραφία

Μαυρίδης-Ράλλη: Είναι και επίσημα ζευγάρι- H πρώτη τους φωτογραφία

Ο τατουαζτής Γιώργος Μαυρίδης και η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη είναι και επισήμως ζευγάρι.

Toν Γιώργο Μαυτρίδη είδαμε να πηγαίνει καλεσμένος στην εκπομπή του φίλου του Νίκου Αναδιώτη και να χάνεται στο μπούστο της συμπαρουσιάστριας του Νικολέττας Ράλλη.

Στη συνέχεια τα likes στις φωτογραφίες της στο Instagram άρχισαν να πέφτουν βροχή και μόλις χθες ο Αναδιώτης πέταξε τη σπόντα του όταν η Ράλλη χόρευε το τραγούδι της Ρίτας Σακελλαρίου ” Αυτός ο έρωτας, αυτό τ’ αγόρι”.

Τελικά ναι, ο τατουατζής και η παρουσιάστρια είναι ζευγάρι σύμφωνα με το περιοδικό OK το οποίο κυκλοφόρησε χθες με εξώφυλλο τους δυο τους να φιλιούνται στο στόμα.

Μόνο στο νέο τεύχος του ΟΚ! που κυκλοφορεί! Αποκλειστικές φωτογραφίες! Γιώργος Μαυρίδης – Νικολέττα Ράλλη. Έρωτας έκπληξη! Πως έγιναν ζευγάρι οι δυο παρουσιαστές.➕ Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος. Ευχάριστα νέα! ➕Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης. Βρεθήκαμε στον γάμο τους στη Θεσπρωτία.➕ Σοφία Χαρμαντά. Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Νίνο.➕ Διάσημοι Έλληνες απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού! #okmagazinegreece #newissue #celebritynews #exclusive #exclusivecelebritynews #exclusiveinterviews

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmagazinegr) στις

Πηγή pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ