Νίκος Μακρόπουλος: Το πέρασμά του από τα Κουφονήσια – Ποιοι τον συνάντησαν εκεί 

Νίκος Μακρόπουλος: Το πέρασμά του από τα Κουφονήσια – Ποιοι τον συνάντησαν εκεί 

Πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής βρέθηκε στα Κουφονήσια, όπου εκεί τον συνάντησαν ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Κόκλας και ο γνωστός αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος.

Ο Νίκος Μακρόπουλος διανύει ημέρες χαλάρωσης αυτή την περίοδο, με καλούς του φίλους στα πανέμορφα νησιά του Αιγαίου και όχι μόνο. Είναι το πρώτο καλοκαίρι μετά από καιρό, στο οποίο επέλεξε να μην γεμίσει το πρόγραμμά του με εμφανίσεις ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό πλην ορισμένων ξεχωριστών «σημείων».

Πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής βρέθηκε στα Κουφονήσια, όπου εκεί τον συνάντησαν δύο αδελφικοί του φίλοι ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Κόκλας και ο γνωστός αρχιτέκτονας Τάσος Ζέππος, ο όποιος έχει επιμεληθεί τις κατοικίες του καλλιτέχνη σε Αθήνα και Χαλκιδική.  Η αγάπη των Κόκλα – Ζέππου για τα Κουφονήσια είναι μεγάλη, παρότι και οι δυο είναι Ζακυνθινοί.

Οι τρεις τους απόλαυσαν τις υπέροχες γεύσεις του νησιού στην «Ταβέρνα του Λευτέρη», με τον Νίκο Μακρόπουλο να ανεβάζει το «κλικ» της βραδιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας «Μας ενώνει κάτι μοναδικό», έναν στίχο από την γνωστή του επιτυχία «Που και Που». Παρακάτω δείτε την φωτογραφία με τους τρεις τους.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ