
Ετοιμάζεται για γάμο με τον Σουηδό αθλητή Αρμάντ Ντουμπλάντις.
Η Ντεζιρέ Ινγκλάντερ ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Σουηδό αθλητή Αρμάντ Ντουμπλάντις, απολαμβάνοντας συγχρόνως το bachelor που έκανε μαζί με τις φίλες της.
Το διάσημο μοντέλο, το οποίο έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα πρακτορεία του εξωτερικού, ξεκίνησε ήδη τις προετοιμασίες διοργανώνοντας το δικό της bachelor.
Διαβάστε επίσης: Σάλος με Παναγιώταρου: Τραγουδούσε και όλοι κοίταζαν το διάφανο φόρεμα (vid)
Υπενθυμίζεται ότι ο σταρ του άλματος επί κοντώ, της έκανε πρόταση τον περασμένο Οκτώβρη, όπου η Ντεζιρέ Ινγκλάντερ είχε απαντήσει θετικά.
Η ίδια ως μέλλουσα νύφη φορούσε ένα λευκό μπικίνι, τραβώντας την προσοχή των διαδικτυακών της φίλων, ενώ οι φίλες της φόρεσαν μπλε.
Παράλληλα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram, η Ντεζιρέ Ινγκλάντερ πήρε την παρέα της και έκαναν κρουαζιέρα με σκάφος.
Δείτε τις φωτογραφίες της:
«Ετοιμαστείτε για αρκετό περιεχόμενο από το bachelorette. Ουδέν σχόλιο» αρκέστηκε να γράψει στη λεζάντα της ανάρτησης η Ντεζιρέ Ινγκλάντερ.
Πηγή: pronews.gr