Ο Κάριους συνεχίζει στην Τουρκία τις γκάφες εντός γηπέδων, αλλά… σκοράρει έξω απ’ αυτά!

Ο Κάριους συνεχίζει στην Τουρκία τις γκάφες εντός γηπέδων, αλλά… σκοράρει έξω απ’ αυτά!

Η μεταγραφή του από την Λίβερπουλ στην Μπεσίκτας σκόρπισε χαρά στους οπαδούς των κόκκινων, που τον ξεφορτώθηκαν - Ταυτόχρονα χαροποίησε και το γυναικείο πληθυσμό της Πόλης όπου ο Γερμανός με το... καλημέρα έστειλε τα μηνύματά του.

Στις 25 Αυγούστου η Μπεσίκτας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Λορίς Κάριους από την Λίβερπουλ προκαλώντας θύελλα ενθουσιασμού στο Μερσεϊσάιντ, όσο κυρίως και στην ανατολική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Με τη διαφορά ότι στο Λίβερπουλ πανηγύριζαν άνδρες και γυναίκες, οπαδοί των «κόκκινων», ενώ στην Ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης μόνο οι γυναίκες οπαδοί των «Αετών».

Το γιατί συνέβη αυτό στο λιμάνι της Βορειοανατολικής Αγγλίας το διαπίστωσαν όλοι, στο ντεμπούτο του Κάριους το περασμένο Σαββατοκύριακο στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η Μπεσίκτας μέχρι το 86′ κέρδισε με 0-1 στην έδρα της Μπούρσασπορ όταν ο Γερμανός σε μια σέντα στην περιοχή του βγήκε και δεν βγήκε για να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης…

Προφανώς κι αυτή η φάση ήταν ένα πταίσμα μπροστά στα εγκλήματα που έκανε στον περσινό τελικό του Champions League (Ρεάλ-Λίβερπουλ 3-1), αλλά για τον ίδιο η Κωνσταντινούπολη και η Μπεσίκτας φαίνεται ότι θα αποτελέσουν το καλύτερο… λιμάνι για μια νέα αρχή.

Παρόλο που έχει μόλις δέκα μέρες στην Πόλη, ο 25χρονος αφού αντιλήφθηκε ότι κάνει τρομερό γκελ στο γυναικείο πληθυσμό (με τα τουρκικά ΜΜΕ να τον συγκρίνουν με την απήχηση που έχει ο ντόπιος τηλεοπτικός σταρ Κιβάντς Τατλιτούγ) δεν δίστασε να κάνει το… πρώτο βήμα για να έρθει πιο κοντά με τις θαυμάστριες του.

Μόνο που ήταν σαν να επιχειρούσε… έξοδο από την εστία του, καθώς για κακή του τύχη κάποιες εξ αυτών φρόντισαν να δημοσιοποιήσουν αυτή του την κίνηση.

Όπως για παράδειγμα η fashion blogger Μελίσα Ντεγκιρμεντσίογλου (MAD) η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα στο εμφανίσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το μήνυμα που της έστειλε ο εκδηλωτικός Γερμανός.

Melisss

Ούτε η Μερβέ Τασκίν, μία ακόμη σταρ των τουρκικών social media, η οποία αποκάλυψε ότι έλαβε κι αυτή μήνυμα από τον Κάριους, για να ακολουθήσει δείπνο κι όπως ανέφερε «συνεχίσαμε τη βραδιά σε ένα ξενοδοχείο».

Merve

Τουλάχιστον το παλικάρι έχει πολλούς καλούς λόγους για να ξεχνά τις γκάφες που κάνει στο χορτάρι…

Carious_Fnews

Πηγή: Protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ