Παναγιώτης Κουφογιάννης: Κυκλοφόρησε το πρώτο single του νικητή του X Factor (vid)

Παναγιώτης Κουφογιάννης: Κυκλοφόρησε το πρώτο single του νικητή του X Factor (vid)

«Όλα αυτά τα αν» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, το οποίο οπτικοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για ένα τρυφερό pop τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο ερμηνευτής.

Ο ταλαντούχος Κύπριος τραγουδοποιός, Παναγιώτης Κουφογιάννης, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής του X factor 2017, μας συστήνει το πρώτο του single, που κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records.

«Όλα αυτά τα αν» είναι ο τίτλος του τραγουδιού, το οποίο οπτικοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πρόκειται για ένα τρυφερό pop τραγούδι, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο ερμηνευτής, με τη μουσική του να φέρει τη σφραγίδα τόσο του ίδιου όσο και των Γιώργου Κυριάκου και Άγγελου Κατσέλη.

Ο 29χρονος τραγουδοποιός από την Κύπρο, που ήταν στην ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη, ξεχώρισε και αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, που τον ανέδειξε τελικά στον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού.

Ταλαντούχος, δημιουργικός και πάντα ευγενής ξεχώρισε για τις ερμηνείες του, την ιδιαίτερη χροιά του, αλλά και για το ταλέντο του στη σύνθεση, αφού δεν δίστασε να ρισκάρει και να ερμηνεύσει δικό του τραγούδι στον διαγωνισμό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των κριτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Κουφογιάννης αυτό το καλοκαίρι έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ