Η Ιωάννα είναι… Μπέλλα το λέει και το όνομα της

Η Ιωάννα είναι… Μπέλλα το λέει και το όνομα της

Το μοντέλο που έκοψαν από το Next Top Model τα «σπάει» με μαγιό - Δείτε φωτογραφίες

Θέμα σχολιασμού έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, η απόφαση της κριτικής επιτροπής του Greece’s Next Top Model να «κόψει» από την επόμενη φάση του ριάλιτι την Ιωάννα Μπέλλα. Το όμορφο μοντέλο είπε να δοκιμάσει την τύχη της στο ριάλιτι του Star, αλλά ποιος να της έλεγε τι θα την περίμενε όταν θα στεκόταν μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Οι αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο και το στήθος της, της στέρησαν το εισιτήριο της επόμενης φάσης και ο αποκλεισμός της σήκωσε μεγάλη κουβέντα. Πολλοί είδαν θετικά την τολμηρή απόφαση της επιτροπής να την «κόψει» λόγω πλαστικών, ενώ άλλοι τόσοι δε μπορούν να χωνέψουν πώς το έκαναν αυτό στην όμορφη Ιωάννα.

Άλλωστε, η 23χρονη γόνος οικογένειας που δραστηριοποιείται στον χώρο του κρέατος στη βόρεια Ελλάδα, δουλεύει ως μοντέλο κι έχει στο ενεργητικό της αρκετές συνεργασίες. Αν και όπως είχε παραδεχτεί και η ίδια σε συνέντευξή της πριν λίγους μήνες στη Σάσα Σταμάτη, τα πειραγμένα χείλη της, της στέρησαν και πολλές άλλες δουλειές.

Δίκαιος ή όχι, τελικά ο αποκλεισμός στο Next Top Model; Δείτε τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό στην παραλία και κρίνετε.

Πηγή: Newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ