Σβάινσταϊγκερ : Γίνεται πατέρας από την καλλονή Ιβάνοβιτς (pics)

Σβάινσταϊγκερ : Γίνεται πατέρας από την καλλονή Ιβάνοβιτς (pics)

O Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ και η Άνα Ιβάνοβιτς περιμένουν το πρώτο τους παιδί και την αποκάλυψη έκανε μέσω social media η πρώην τενίστρια.

Χαρμόσυνα μαντάτα για το ζεύγος Ανα Ιβάνοβιτς – Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, καθώς η 30χρονη πανέμορφη Σέρβα, ανακοίνωσε ότι σύντομα θα γίνουν γονείς.

«Μια μικρή επέκταση στην οικογένειά μας. Δεν μπορεί να είμαι πιο ευτυχισμένη!», έγραψες η Ιβάνοβιτς στα social media, συνοδεύοντας τη φράση αυτή από μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν τρία ζευγάρια παπούτσια! Όλα ίδιου σχεδίου, διαφορετικών ωστόσο μεγεθών, τα οποία αντιπροσωπεύονταν εκείνη, τον άνδρα της και το μωρό που έρχεται.

Θυμίζουμε πως η Ανα Ιβάνοβιτς, Νο1 στο τένις παγκοσμίως το 2008, έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση από πέρσι, σε ηλικία μόλις 29 ετών. Το 2016 παντρεύτηκε τον Γερμανό ποδοσφαιριστή που έκανε μεγάλη καριέρα στην Μπάγερν Μονάχου (2004-2015), στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2015-17), ενώ πλέον (στα 33 του) συνεχίζει στους Σικάγο Φάιαρ στις ΗΠΑ.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις φωτογραφήσεις της εντυπωσιακής Σέρβας που ήταν μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ιστορία των κορτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ