Black Friday : Χαμός και στα Public της Κύπρου (vid)

Black Friday : Χαμός και στα Public της Κύπρου (vid)

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί ένας παροξυσμός σχετικά με την λεγόμενη «Black Friday», την «μαύρη» αυτή Παρασκευή που μας έρχεται από την Αμερική.

Τα εμπορικά καταστήματα και το καταναλωτικό κοινό προετοιμάζονταν καιρό για τις εκπτώσεις και τις προσφορές που «παίζουν» αυτή την περίοδο, με αποκορύφωμα την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Τα Public, η Νο1 ελληνική αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, είχαν φέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την «Black Friday» πέρυσι. Φέτος, υποδέχθηκαν ξανά την μεγάλη αυτή μέρα, με ασυναγώνιστες προσφορές. Ήδη από τα ξημερώματα, πλήθος κόσμου είχε μαζευτεί έξω από το κατάστημά τους στο Σύνταγμα, περιμένοντας να αγοράσει τα αγαπημένα του προϊόντα.

Η «Black Friday» μπήκε για τα καλά στη ζωή του Έλληνα και, από ό,τι φαίνεται, έχει μπει και στη ζωή των Κυπρίων! Ο χαμός που επικρατεί στα Public της Ελλάδας, κυριαρχεί και στα Public της Κύπρου! Πιο συγκεκριμένα, στο εμπορικό κέντρο «Mall of Cyprus» της Λευκωσίας, της πρωτεύουσας της Κύπρου, συγκεντρώθηκε το πρωί της Παρασκευής μια μεγάλη μερίδα κόσμου που έσπευσε να προλάβει τις μεγάλες εκπτώσεις και να ψωνίσει.

Στο «Mall of Cyprus» υπάρχει κατάστημα Public, το οποίο είχε συγκεντρώσει στις πύλες του το ανυπόμονο καταναλωτικό κοινό ήδη από τις 08.30 το πρωί. Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, που δημοσιεύτηκε από την επίσημη σελίδα των Public Cyprus στο Facebook με τη λεζάντα «Doors open right now!» συνοδευόμενη από το hashtag #PublicBlackFridayCyprus , με το που ανοίγουν οι πόρτες του καταστήματος, ο κόσμος ορμάει για να προλάβει τις πολυπόθητες προσφορές.

Doors open right now!#PublicBlackFridayCyprus

Δημοσιεύτηκε από Public Cyprus στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

πηγή: mononews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ