Αυτό είναι το πιο… νόστιμο μουσείο σε όλο τον κόσμο

Αυτό είναι το πιο… νόστιμο μουσείο σε όλο τον κόσμο

Το μουσείο έχει δεκάδες εκθέματα από καλλιτέχνες που έχουν εμπνευστεί από την πίστα καθώς και εκατοντάδες κουτιά που από μόνα τους είναι έργα τέχνης.

Ενα νέο μουσείο δημιουργήθηκε πρόσφατα στην Νέα Υορκη και είναι σίγουρα το πιο νόστιμο στον κόσμο. Ο λόγος για το μουσείο Πίτσας που βρίσκεται στο Μπρούκλιν και είναι αφιερωμένο σε όλα τα είδη τυριού, σάλτσας και αλλαντικών αλλά δεν μένει μόνο εκεί.

Το μουσείο έχει δεκάδες εκθέματα από καλλιτέχνες που έχουν εμπνευστεί από την πίστα καθώς και εκατοντάδες κουτιά που από μόνα τους είναι έργα τέχνης. «Συχνά οι πιο απλές ιδέες είναι οι καλύτερες και θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το ενδιαφέρον του κόσμου για την πίτσα ώστε να μας επισκεφτούν να ακούσουνε την ιστορία και να δούνε την τέχνη με ένα διαφορετικό φορματ», δήλωσε ο Kareem Rahma δημιουργός του Pizza Μuseum

Το μουσείο βρίσκεται στο επίπεδο του δρόμου του ξενοδοχείου William Vale του Μπρούκλιν και φιλοξενεί από γιγαντιαίες φωτογραφίες έως γλυπτά και μεγάλες εγκαταστάσεις με πάνω από 6.000 ανθρώπους να το έχουν επισκεφθεί τον πρώτο μήνα λειτουργίας.

Δείτε το στο παρακάτω βίντεο:

Source: NY’s pop-up Candytopia is ‘sensory overload’ by ReutersNews

Πηγή e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ