Η γκάφα της Κατερίνας Νοτοπούλου που «έριξε» το ίντερνετ

Η γκάφα της Κατερίνας Νοτοπούλου που «έριξε» το ίντερνετ

Ένα γραμματικό ατόπημα σε μία ανάρτηση της υφυπουργού.

Η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης «ανέβασε» στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», επισημαίνοντάς το στη λεζάντα χωρίς όμως να λογαριάσει ότι κλίνεται κανονικά…

Ένα γραμματικό ατόπημα σε μία ανάρτηση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει κύμα χιουμοριστικών και όχι μόνο σχολίων στο διαδίκτυο.

Η υφυπουργός «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», κάτι που θέλησε να το επισημάνει στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, χωρίς όμως να λογαριάσει ότι το επίθετο κλίνεται.

Η κυρία Νοτοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά: «Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων (σσ. αντί διευθύνοντα) σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!».

Πηγή www.akous.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ