Πρώτη φωτογράφιση στο παλάτι για τον Πρίγκηπα Χάρυ και τη Μέγκαν Μαρκλ

Πρώτη φωτογράφιση στο παλάτι για τον Πρίγκηπα Χάρυ και τη Μέγκαν Μαρκλ

Στους κήπους της παλατιού που τόσο αγαπούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ πόζαραν παρέα για πρώτη φορά.

Στους κήπους της παλατιού που τόσο αγαπούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα, πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ πόζαραν παρέα για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση των αρραβώνων τους και μίλησαν στους δημοσιογράφους για το μεγάλο νέο.

Η Μέγκαν Μαρκλ φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνα, το οποίο είναι φτιαγμένο με δύο διαμάντια από κοσμήματα της Νταϊάνα και στο κέντρο μια πολύ μεγαλύτερη πέτρα, από την Μποτσουάνα. Το σχέδιο ανήκει στην πρίγκιπα Χάρι και η κατασκευή στους κοσμηματοποιούς της βασίλισσας Ελισάβετ.

Το ζευγάρι για τη φωτογράφιση του αρραβώνα πόζαρε στο παλάτι του Κένσιγκτον με την Μέγκαν Μαρκλ να φορά ένα λευκό παλτό Line the Label, ένα φόρεμα parosh και εντυπωσιακές ψηλοτάκουνες nude γόβες.

Ο πρίγκιπας Χάρι μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που παντρεύεται την Μέγκαν Μαρκλ και ότι ήξερε ότι αυτή ήταν η γυναίκα της ζωής του από την πρώτη στιγμή που την είδε. Κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτής επαφής με τους δημοσιογράφους η 36χρονη ηθοποιός έδειξε φυσικά και το δαχτυλίδι της.

Ο πρίγκιπας Χάρι έμοιαζε λίγο νευρικός αλλά χαρούμενος, ενώ η Meghan Markle του χάιδευε το χέρι με αγάπη. Το ζευγάρι αρνήθηκε να απαντήσει για λεπτομέρειες γύρω από την πρόταση γάμου «όλα αυτά θα τα μάθετε αργότερα», είπε. Ωστόσο όταν τον ρώτησαν αν ήταν ρομαντική ο Harry απάντησε αμέσως «φυσικά και ήταν!».

Ο πρίγκιπας Χάρι ανέφερε ακόμη ότι πετά στο φεγγάρι και ότι είναι ευτυχής που δεν βρέχει. Η Μέγκαν Μαρκλ από την πλευρά της είπε ότι είναι πολύ χαρούμενη. Tο ζευγάρι θα εμφανιστεί απόψε για πρώτη φορά μαζί στην εθνική βρετανική τηλεόραση για να μιλήσει αναλυτικά για τη 16 μηνών σχέση του.

πηγή: cretalive.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ