Για σεξουαλική παρενόχληση σε τραγουδίστρια κατηγορείται ο Mister Virgin

Για σεξουαλική παρενόχληση σε τραγουδίστρια κατηγορείται ο Mister Virgin

Η τραγουδίστρια Αντόνια Τζένε κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον Mr Virgin

«Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον έχωσε το κεφάλι του ανάμεσα στα στήθη μου και μούγκρισε σαν μηχανή πλοίου» ισχυρίζεται η τραγουδίστρια Αντόνια Τζένε, που κατηγορεί τον Mr Virgin για σεξουαλική παρενόχληση σε πάρτι το 2010.

Επικαλείται μάλιστα και τη μαρτυρία-επιβεβαίωση της τραγουδίστριας Τζος Στόουν, στην οποία έκανε φωνητικά εκείνο το βράδυ.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «The Sun» η 44χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από τη Φλόριντα λέει ότι είχε μεταβεί στο ιδιωτικό νησί του Mr Virgin, το Νέκερ, το 2010 για ένα πάρτι που έδινε ο 67χρονος μεγιστάνας. «Ημασταν στο μπαρ και αυτός χαιρετούσε τους πάντες. Ηρθε επάνω μου και έχωσε το πρόσωπό του στο στήθος μου. Εκανε “Μπρρρρρ” κι απομακρύνθηκε. Ηταν σουρεαλιστικό, τόσο ξαφνικό, που η Τζος και εγώ αναρωτηθήκαμε “Τι διάολο ήταν αυτό;” Δεν αντέδρασα ως συνήθως, γιατί ήμουν πολύ σοκαρισμένη» θυμάται η Τζένε. Πρόσθεσε επίσης ότι προσπάθησε να την κάνει να του δείξει τα στήθη της καθώς περνούσαν από την πισίνα, αλλά εκείνη αρνήθηκε. «Η συμπεριφορά του ήταν αηδιαστική. Νιώθω σαν να ήταν σεξουαλική επίθεση» κατέληξε.

Η μπάντα

Ερωτώμενος από την εφημερίδα εκπρόσωπος της Τζος Στόουν αρνήθηκε να σχολιάσει. Ωστόσο, εκπρόσωπος του αφεντικού της Virgin δήλωσε: «Η Τζος Στόουν, η οικογένεια και η μπάντα της προσκλήθηκαν στο Necker τον Ιούνιο του 2010 και όλοι έδειχναν να απολαμβάνουν την παραμονή τους. Ο Ρίτσαρντ (Μπράνσον) δεν θυμάται καθόλου το περιστατικό, ούτε η οικογένειά ή οι φίλοι που ήταν μαζί του. Δεν υπήρχε ποτέ καμία πρόθεση να προσβάλει κάποιον ή να κάνει κάποιον να αισθανθεί άβολα με οποιονδήποτε τρόπο και ζητεί συγγνώμη αν κάποιος αισθάνθηκε έτσι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νησί».

Οι ισχυρισμοί της Τζένε έρχονται μετά τις αποκαλύψεις του σερ Μπράνσον στην αυτοβιογραφία του Finding My Virginity ότι «φλέρταρε» με τον πρώην άσο της Formula 1 Τζένσον Μπάτον σε ένα πάρτι ενώ ήταν μεθυσμένος, γεγονός που τον οδήγησε να σταματήσει το αλκοόλ για έξι μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ