Μορίσεϊ : «Θα σκότωνα τον Τραμπ για το καλό της ανθρωπότητας»

Μορίσεϊ : «Θα σκότωνα τον Τραμπ για το καλό της ανθρωπότητας»

Ο 58χρονος μουσικός ακόμα κατηγόρησε τα αμερικανικά ΜΜΕ για την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τον Μορίσεϊ αδιαφορεί αν γελοιοποιείται και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η συγκέντρωση δύναμης

Την επιλογή του να σκοτώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, αν είχε την ευκαιρία, φαίνεται πως θα έκανε ο διάσημος τραγουδιστής Μορίσεϊ.

O πρώην τραγουδιστής των Smiths ισχυρίστηκε τα παραπάνω σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Der Spiegel.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μορίσεϊ: «Αν υπήρχε ένα κουμπί, που αν το πατούσες ο Τραμπ θα πέθαινε, θα το πατούσες ή όχι;» με τον τραγουδιστή να απαντά: «Θα το έκανα, για το καλό της ανθρωπότητας».


Ο ίδιος συμπλήρωσε πως: «Δεν έχει σχέση με την προσωπική μου άποψη για το πρόσωπο του ή την οικογένεια του, αλλά για το καλό της ανθρωπότητας θα το πατούσα».

Ο 58χρονος Βρετανός μουσικός ακόμα κατηγόρησε τα αμερικανικά ΜΜΕ για την ανάδειξη του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος κατά τον Μορίσεϊ αδιαφορεί αν γελοιοποιείται και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η συγκέντρωση δύναμης. Όπως τόνισε ο τραγουδιστής: «Αρπάζει τα πάντα σαν ένα μικρό παιδί».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ