Γιώργος Αγγελόπουλος : Τι γυρεύει σε σχολή μοντέλων (pics)

Γιώργος Αγγελόπουλος : Τι γυρεύει σε σχολή μοντέλων (pics)

Στην Κύπρο βρέθηκε ο νικητής του Survivor για την παρουσίαση των Out Eating Awards 2017 μαζί με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά τη νίκη του στο παιχνίδι επιβίωσης έγινε ιδιαιτέρως αγαπητός και στην Κύπρο κι όπου βρεθεί κι όπου σταθεί καταφέρνει να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του ενώ όλες οι κυπριακές εκπομπές θέλουν σίγουρα να φιλοξενήσουν έστω και μια του συνέντευξη.

Γι’ αυτό και στις 2 Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί ξανά στις οθόνες μέσα από την εκπομπή Πρίγκιπας Night Show του SIGMA με τον standup comedian Κώστα Πρίγκιπα.

Χθες, ο Ντάνος συναντήθηκε και με μια άλλη γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα ήταν και η πρώτη που του πήρε συνέντευξη μετά τη νίκη του στο Survivor και από τότε οι δυο τους διατηρούν καλές φιλικές σχέσεις και δεν είναι άλλη από την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης 30/11, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνάντησε την παρουσιάστρια στη σχολή modeling που διατηρεί στη Λευκωσία με την επωνυμία «Constantina Evripidou Fashion Workshop».

Εκεί ο διάσημος πρώην παίκτης του Survivor φωτογραφήθηκε με τις μαθήτριες της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, τη μακιγιέρ, Έλενα Θεοδώρου καθώς και την Χάρις Δημητρίου.

Για τα όσα έγιναν στη σχολή modeling μάς ενημέρωσε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

πηγή: newsit.com.cy

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ