Το ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα της Μαρίνας Σάττι (pics)

Το ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα της Μαρίνας Σάττι (pics)

Με τον καλύτερο τρόπο σχολίασε η Μαρίνα Σάττι ρατσιστικές συμπεριφορές χρηστών του διαδικτύου που ενοχλήθηκαν από τη συναναστροφή της με μουσουλμάνους.

Ένα μεγάλο κόκκινο Χ στον φασισμό και τη μισαλλοδοξία έριξε η Μαρίνα Σάττι, συνοδευόμενο από ένα ηχηρό αντιφαστιστικό μήνυμα που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε σε ειρωνικά και ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε στο Ιnstagram, όταν ανέβασε φωτογραφία που απεικόνιζε έναν Πακιστανό στην Ομόνοια να τραγουδά μαζί της. Μαζί με το πρώτο καρέ της, η Μαρίνα έγραφε: «Περπατούσα προχθές στην Ομόνοια κι ακούω κάποιον να τραγουδάει «θα σπάσω κούπες, αμάν, αμάν». Γυρνάω και βλέπω τον κύριο Mirza να μου χαμογελάει. «Είμαι από το Πακιστάν και σ’ακούω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ». Και μετά γίναμε πολλοί».

Εν συνεχεία δέχθηκε επιθετικά ρατσιστικά σχόλια στο προφίλ της, με αποτέλεσμα να απαντήσει: «Αναστατώθηκες (διπλά) φ*****α που ανέβασα φωτογραφία με τον κύριο Mirza; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε όσους σχολιάζουν “γ*** τους Μου*********ς” αλλά ευτυχώς εσείς που κατακρίνετε αυτή τη στάση είστε πολλοί πολλοί περισσότεροι και σας ευχαριστώ».

Αναλυτικά, όπως έγραψε στην ανάρτηση της στο προφίλ της στο Instagram:

«Όταν το #instagram σου κατεβάζει τα posts επειδή είναι προκλητικά αλλά δεν αντέχεις να μην τα ξανανεβάσεις…
Αναστατώθηκες (διπλά) φ*****α που ανέβασα φωτογραφία με τον κύριο Mirza; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ σε όσους σχολιάζουν “γ*** τους Μου*********ς” αλλά ευτυχώς εσείς που κατακρίνετε αυτή τη στάση είστε πολλοί πολλοί περισσότεροι και σας ευχαριστώ».
Περπατούσα προχθές στην Ομόνοια κι ακούω κάποιον να τραγουδάει «θα σπάσω κούπες, αμάν, αμάν». Γυρνάω και βλέπω τον κύριο Mirza να μου χαμογελάει. «Είμαι από το Πακιστάν και σ’ ακούω κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ». Και μετά γίναμε πολλοί…»
Για κάτι τέτοια ΜΝ ζω!!!».

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ