Παππάς : Έτσι γείωσε τη Σπυροπούλου για τη φημολογούμενη σχέση τους (pic)

Παππάς : Έτσι γείωσε τη Σπυροπούλου για τη φημολογούμενη σχέση τους (pic)

Πριν λίγες ημέρες, ο φακός των παπαράτσι τον είχε απαθανατίσει σε νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Σαμπάνης, να απολαμβάνει την παρέα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Πριν λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός τον είχε απαθανατίσει σε νυχτερινό μαγαζί που τραγουδάει ο Σαμπάνης, να απολαμβάνει την παρέα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια, η οποία δεν έχει κρύψει της αισθήματά της για τον Παναθηναϊκό, βρισκόταν στο πλευρό του διεθνούς γκαρντ και οι φήμες ξεκίνησαν το ίδιο βράδυ για μία πιθανολογούμενη σχέση τους.

Λίγη ώρα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ουνικάχα Μάλαγα ο Νίκος Παππάς είχε κέφια και τα εκδήλωσε στα social media του.

Ανεβάζοντας φωτογραφία, στο Instagram του, συνεχάρη τους συμπαίκτες του και πρόσθεσε ένα hashtag που έριχνε… άκυρο με τον πιο εμφατικό τρόπο στην παρουσιάστρια, την οποία δεν κατονόμασε καν.

«Η καθιερωμένη… 7-3 και συνεχίζουμε… Μπράβο σε όλους. # Και μέσα σε όλα υπάρχει μια ξανθιά που το παίζει γκόμενά μου #Θου Κύριε».

https://www.instagram.com/p/BcLIzLGDRDs/

Λίγη ώρα αργότερα, ο Παππάς αφαίρεσε το επίμαχο hashtag, η ζημιά ωστόσο για την Κωνσταντίνα και την «φημολογούμενη» από τα media σχέση τους είχε συμβεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ